MUŠKARAC (29) IŠAO PO BAROVIMA I KLUBOVIMA I SEJAO KORONU: Ovaj čovek je hodajuća biološka bomba!
Koronavirus, Foto: EPA/ANATOLY MALTSEV

neverica

MUŠKARAC (29) IŠAO PO BAROVIMA I KLUBOVIMA I SEJAO KORONU: Ovaj čovek je hodajuća biološka bomba!

Vlasti pokrajine koja se graniči sa Seulom i broji 12 miliona stanovnika, naredile su zatvaranje 5.700 noćnih klubova i barova

Objavljeno:

Seul je naredio zatvaranje barova i noćnih klubova zbog pojave novog žarišta bolesti, što izaziva bojazan od ponovnog širenja virusa korona koji je dosad bio pod kontrolom.

Južnokorejski predsednik Mun Džae In pozvao je stanovništvo na najveći mogući oprez, jer je ta azijska država u februaru bila jedno od najvećih žarišta zaraze na svetu.

Novi slučajevi infekcije povezuju se s muškarcem (29), koji je pozitivan na koronu. On je prošlog vikenda obišao pet noćnih klubova i barova u Itaenjonu, jednom od elitnih delova Seula.

Vlasti strahuju od novih slučajeva zaraze, jer prema procenama policije, kroz pomenute lokale prošlog vikenda je prošlo oko 7.200 osoba.

- Nemar može rezultirati naglim povećanjem broja zaraženih - rekao je gradonačelnik Seula Park Njon Sun, dodavši da će svi noćni klubovi i barovi biti zatvoreni.

Osobe koje su boravile u pomenutim barovima pozvane su da se jave lekarima.

Vlasti pokrajine koja se graniči sa Seulom i broji 12 miliona stanovnika, naredile su zatvaranje 5.700 noćnih klubova i barova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.