DECA PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON MORAJU DA POŠTUJU STROGA PRAVILA: 1 stvar im je ZABRANJENA u javnosti!
Njihova deca poštuju strog režim dadilje, Foto: EPA/STEPHEN LOCK / POOL

vojnički režim za decu

DECA PRINCA VILIJAMA I KEJT MIDLTON MORAJU DA POŠTUJU STROGA PRAVILA: 1 stvar im je ZABRANJENA u javnosti!

Jedno pravilo nalaže deci da tačno u 19 sati moraju ići na spavanje.

Objavljeno:

Princeza Šarlot proslavila je peti rođendan pre tri dana, ali čak se i na taj dan morala pridržavati strogih pravila koja je njoj i braći postavila dadilja Maria Borelo.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt, zaposlili su dadilju 2014. godine, kada je princ Džordž imao samo osam meseci, a ona se još i danas brine o njihovoj deci.

- Maria je vrlo stroga i ima poseban pristup jer zna da deca ne smeju plakati niti izvoditi scene dok u javnosti drže majku za ruku ili mašu ljudima - rekla je za tamnošnje medije Luisa Heren, stručnjak u području predškolskog vaspitanja.

Dadilja je postavila pravila kojih se deca strogo moraju pridržavati. Jedno pravilo nalaže deci da tačno u 19 sati moraju ići na spavanje. Takođe ih svakog dana "tera" da jedu novu hranu i isprobavaju nove ukuse kako se ne bi hranili nezdravo.

- Samo napolju smeju da se igraju, bez obzira kakvo je vrieme. Dadilja potiče njihovu igru jer smatra da tako najbolje uče. Takođe, često moraju i da voze bicikl, da se igraju sa psima i da sade u vrtu - rekla je Luisa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.