MISTERIJA MRTVIH LEKARA OBAVILA JE SVET: Nešto jako čudno i bizarno se dešava BAŠ U RUSIJI
ilustracija, Foto: TV JEFIMIJA / SCREENSHOT

misterija

MISTERIJA MRTVIH LEKARA OBAVILA JE SVET: Nešto jako čudno i bizarno se dešava BAŠ U RUSIJI

Šulepov je hospitalizovan 22. aprila zbog virusa, ali planirano je da bude pušten nakon što se njegov poslednji test COVID-19 vratio negativan

Objavljeno:

Lekar na odeljenju hitne pomoći u zapadnom ruskom okrugu Voronež nalazi se u teškom stanju nakon što je pao sa prozora bolnice nakon pritužbi da je bio prisiljen da radi čak i nakon što je pozitivno testirao COVID-19, treći takav slučaj u zemlji poslednjih dana.

Kolege Aleksandra Šulepova i predstavnici regionalne operativne grupe za koronavirus rekli su tokom vikenda da je Šulepov 2. maja pao sa prozora drugog sprata u bolnici u kojoj je radio i lečio se od koronavirusa u gradu Novaja Usman. Trenutno se nalazi u odeljenju hitne pomoći sa prelomljenom lobanjom.

Istog dana kada je primljen, Šulepov i njegov kolega Aleksander Kosijakin objavili su video zapis u kojem se žale da čak i nakon što su testirali, da je njihov šef forsirao Šulepova i druge kolege da rade zajedno.

Tri dana kasnije, Šulepov je povukao svoju početnu izjavu rekavši da je njegov video snimak s Kosijakinom snimljen dok je bio u "emotivnom stanju", neposredno nakon što je saznao za njegovu dijagnozu COVID-19.

Šulepov je treći lekar u Rusiji koji je pao kroz prozor usled misterioznih okolnosti tokom epidemije koronavirusa.

Prvog maja je Elena Nepomnjaščaja, vršilac dužnosti glavnog lekara u bolnici za ratne veterane u ruskom gradu Krasnojarsk u Sibiru, umrla nakon što je nedelju dana ranije pala sa prozora svoje kancelarije na petom spratu.

Lokalni mediji izvestili su da je Nepomnjaščaja pala kroz prozor kancelarije dok je razgovarala na konferencijskom pozivu sa regionalnim ministrom zdravlja Borisom Nemikom o pretvaranju jedne zgrade zgrade u odeljenje za lečenje pacijenata sa koronavirusom.

Prema izveštajima, Nepomnjaščaja se odlučno protivila toj ideji.

Dana 24. aprila, Natalija Lebedeva, šefica ambulantnog centra u gradu Zvjozdni blizu Moskve, lečena je zbog COVID-a 19 i pala sa prozora sa velike visine.

Ruske zdravstvene vlasti saopštile su 4. maja da je broj slučajeva koronavirusa dostigao 134.687, sa 1.280 smrtnih slučajeva i 16.639 izlečenih slučajeva širom zemlje.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.