KO JE ŽENA KOJA JE DŽONSONU RODILA SINA? Mlađa 24 godine od njega, ima i SUMNJIVU prošlost!
Boris i Keri su dugo u vezi, Foto: EPA/NEIL HALL

žena premijera

KO JE ŽENA KOJA JE DŽONSONU RODILA SINA? Mlađa 24 godine od njega, ima i SUMNJIVU prošlost!

Vezu sa Keri ne odobrava ni javnost, a ni Borisova porodica.

Objavljeno:

Britanski premijer Boris Džonson koji se nedavno oporavio od korona virusa, postao je otac.Keri Sajmond, mlađa 24 godine, porodila se, a i ona sama objavila je na Tviteru nedavno da ima sve simptome korona virusa. Jutros se porodila, kako pišu ostrvski mediji, a rodila je dečaka. I mama i beba se osećaju dobro.

Njihova veza, iako je tek odskoro zvanična, traje dugo - toliko da je Boris upravo sa njom slavio svoju pobedu na izborima. Pobedu su slavili na karipskom ostrvu Sveti Vinsent, a britanski tajkun Dejvid Ros nedavno je javno priznao da im je put finansirao upravo on, iako je to ranije negirao.

Na odmor i uživanje Borisa i Keri Dejvid je potrošio oko 15.000 funti.

Vezu sa Keri ne odobrava ni javnost, a ni Borisova porodica. Borisova ćerka Lara Letice, koja je samo četiri godine mlađa od Keri, nazvala je oca "sebičnim gadom" nakon što joj je majka Marina otkrila šta se dešava.

Boris Džonson ne uživa poseban ugled u svojoj zemlji, a javnost je podjednako neraspoložena i prema Keri Simons, pa su se pojavile njene eksplicitne fotografije iz, kako se tvrdi, satanističkih obreda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.