NEOPISIV HOROR U VELIKOM EVROPSKOM GRADU: Uhvaćen MONSTRUM koji je GOLIM RUKAMA masakrirao ljude!
Barselona, Foto: Profimedia

STRAŠNO

NEOPISIV HOROR U VELIKOM EVROPSKOM GRADU: Uhvaćen MONSTRUM koji je GOLIM RUKAMA masakrirao ljude!

Osumnjičeni ima 35 godina i iz Brazila je

Objavljeno:

Osumnjičeni serijski ubica za koga se veruje da je ubio najmanje tri beskućnika je uhapšen u Barseloni. On je, kako je saopšteno, za vreme zabrane kretanja u gradu tražio beskućnike i ubijao ih golim rukama.

Osumnjičeni, za koga se zna samo da ima 35 godina i da je Brazilac, uhapšen je u utorak na periferiji grada, nekoliko sati pošto je njegova najnovija žtrva podlegla povredama teškog prebijanja. On je identifikovan uz pomoć svedoka i sigurnosnih kamera.

- Odsek za kriminalistiku Policije Barselone je uhapsio čoveka koji je povezan sa smrću osobe u okrugu Eiksample, posle istrage o njegovoj povezanosti sa drugim ubistvima koja su se nedavno desila u gradu - objavila je policija, dodajući da su se ubistva dešavala u istom delu grada, u blizini bazilike Sagrada familija.

Policija je uspela da pronađe obrazac u ubistvima: sve žrtve bile su beskućnici koji su živeli na ulicama Barselone, i svi su unakaženi od batina, udarcima tupog objekta, verovatno pesnica.

- Nasilje koje je ovde viđeno je neviđeno. Žrtve nisu imale nikakvu šansu - rekao je Hoan Karles Granja, koji vodi istragu. On je rekao da zasad nije utvrđen motiv, i ukazao je na to da osumnjičeni ima "mentalne probleme".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.