DA LI JE OVO POSLEDNJA ESKOBAROVA FOTOGRAFIJA? Kralj kokaina bos beži preko krovova, sekundu kasnije nije ga bilo
Bežao je preko krovova i..., Foto: Printscreen

narkos

DA LI JE OVO POSLEDNJA ESKOBAROVA FOTOGRAFIJA? Kralj kokaina bos beži preko krovova, sekundu kasnije nije ga bilo

Eskobar je postao milijarder kroz proizvodnju i distribuciju kokaina

Objavljeno: 16:29h

Uzbudljiv i napeti polu-dokumentarni testament "Narkos" o usponu i padu najnasilnijeg i najbogatijeg kriminalaca svoga doba, Pabla Eskobara, vođi ozloglašenog kolumbijskog narkokartela iz pokrajine Medelin, "kupio" je i našu publiku, koja je bez daha pratila epizode ove uzbudljive serije.

Hit serija koju su kreirali i producirali Kris Brankato, Karlo Bernard i Dag Miro, smeštena je i snimljena u Kolumbiji, što joj dodatno daje na uverljivosti. Prve dve sezone bazirane su na priči o najvećem narkobosu i krijumčaru Pablu Eskobaru, koji je postao milijarder kroz proizvodnju i distribuciju kokaina, dok se takođe fokusira na Eskobarove interakcije sa ostalim narkobosovima, agentima iz uprave za suzbijanje droge i ostalim suparnicima.

foto: Printscreen

Treća sezona nas vodi dalje nakon pada Eskobare i nastavlja da prati agente koji se suprostavljaju porastu zloglasnog Kali kartela.

Pablovu moć, ali i život, u ovoj izvanrednoj seriji pratimo kroz sukobe s DEA-om, policijskom agencijom za suzbijanje droge, ali i borbu za prevlast sa drugim narkobosovima. Produkcijsko partnerstvo Netflixa i Gaumont International Televisiona isporučilo je seriju koja je zaludela ceo svet, a koja je 2015. počela ekskluzivno predstavljivanje na Netfliksu.

foto: Printscreen

Serija je brzog ritma, drži se činjenica i istinitih događaja, dok arhivski snimci podsećaju na realnost i horor koji je započeo Eskobar i seriji daju dozu dokumentarnosti. Serija je intenzivna, baca svetlo na neke činjenice s kojima javnost možda nije bila upoznata i na trenutke deluje uznemirujuće, ali sve u svemu, gledaoce drži prikovane uz ekrane, do samog kraj.

A na samom kraju... Barem ovog dela...

foto: Printscreen

Eskobar je bežao od progonitelja preko krovova...

Dalje verovatno znate šta se desilo...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.