DA LI JE OVA ŽENA REALNA? Protiv gradonačelnice je pokrenuta istraga jer je za vreme izolacije uradila ovo!
Teksas, ilustracija, Foto: Youtube printscreen

PRETERALA

DA LI JE OVA ŽENA REALNA? Protiv gradonačelnice je pokrenuta istraga jer je za vreme izolacije uradila ovo!

Kako Ejmisova tvrdi, vlasnica ju je, želeći da joj pokaže postupak, pozvala da ipak uđe u salon na samo nekoliko minuta, a sve vreme u objektu su bile jedino njih dve!

Objavljeno:

Protiv gradonačelnice Bomonta, grada u američkoj saveznoj državi Teksas, pokrenuta je istraga zbog toga što je, suprotno naredbi o obaveznom ostanku kod kuće zbog pandemije koronavirusa, početkom ove sedmice posetila jedan manikir salon, što je i prikazano na fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama.

Gradonačelnica Beki Ejmis i vlasnica salona izjavile su da se nije radilo o poseti radi uobičajenog sređivanja noktiju, već da je Ejmisova samo želela da acetonom skine veštačke nokte kako bi sprečila infekciju, prenosi CNN.

Gradonačelnica je rekla da je zbog veštačkih noktiju trpela bolove i da je u trenutno zatvoreni salon zapravo pošla da bi, pred vratima tog objekta, preuzela rastvor pomoću kojeg bi nokte potom skinula kod kuće.

Kako Ejmisova tvrdi, vlasnica ju je, želeći da joj pokaže postupak, pozvala da ipak uđe u salon na samo nekoliko minuta, a sve vreme u objektu su bile jedino njih dve, stojeći na bezbednoj međusobnoj razdaljini i noseći zaštitne maske.

U izvinjenju upućenom javnosti zbog kršenja naredbe, gradonačelnica je izjavila da je reč o "pogrešnoj proceni".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.