OVA LEPOTICA JE NASLEDNICA KIM DŽONG-UNA: Plaše je se više nego njega, a za to imaju jako dobar razlog!
Kim Jo Jong, Foto: Profimedia

MNOGI PIŠU O OVOME

OVA LEPOTICA JE NASLEDNICA KIM DŽONG-UNA: Plaše je se više nego njega, a za to imaju jako dobar razlog!

Iako ništa i dalje nije potvrđeno, a prvobitno su objavili zapadnjački mediji, veliko je pitanje šta je zaista pravi epilog ove priče

Objavljeno: 14:45h

Ceo svet bruji oko navodne vesti o smrti severnokorejskog diktatora Kim Džong-Una, za koju i dalje ne postoji zvanična potvrda i veliko je pitanje šta je zapravo istina u celom ovom slučaju, kao i kakvi su potencijalni motivi za njeno iskrivljenje.

No, iako i dalje realno pojma nemamo da li je najpoznatiji i verovatno i najozloglašeniji svetski diktator i dalje među živima, već se pojavljuju informacije oko toga ko bi mogao da ga nasledi.

Kako se može načuti lutajući internetom i inostranim medijima, "prvi favorit" za njegovo mesto je jedna od dve njegove sestre Kim Jo-Džong.

Iako Džong-Un ima i drugu sestru Kim Sol-Song, nju niko ne pominje kao potencijalnog naslednika, što je i sasvim logično.

Jo-Džong je već godinama glavna u propagandnoj mašini Severne Koreje, kojoj zavide diktatori i centralizovane vlasti širom sveta, a uz to mnogi kažu i da je veoma šarmantna i lepa.

Naravno, dok potvrde o njegovoj smrti ne bude bilo, verovatno će se nove spekulacije javljati iz minuta u minut...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.