AMERI MOGLI DA IZGUBE ŽIVOT ZBOG TRAMPA: Ubrizgavali sebi deterdžent u nos kako bi se izlečili od korone
Foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS / POOL

bizarno

AMERI MOGLI DA IZGUBE ŽIVOT ZBOG TRAMPA: Ubrizgavali sebi deterdžent u nos kako bi se izlečili od korone

Podsetimo, Tramp je zapanjio lekare predlogom da se uradi istraživanje da li se korona virus može lečiti ubrizgavanjem dezinfekcionog sredstva u telo i zračenjem pacijanata UV zracima

Objavljeno:

Predlog američkog predsednika Donalda Trampa o lečenju korona virusom ubrizgavanjem sredstava za dezinfekciju šokirao je medicinske stručnjake koji su upozorili na smrtne posledice takvog predloga, ali to nije sprečilo pojedine građane da tako pokušaju da se zaštite od infekcije.

U poslednjih 48 sati na području Ilinoisa povećan je broj poziva ljudi koji su se otrovali jer su sebi u nos ubrizgali deterdžent, ili su ispirali usta varikinom.

Podsetimo, Tramp je zapanjio lekare predlogom da se uradi istraživanje da li se korona virus može lečiti ubrizgavanjem dezinfekcionog sredstva u telo i zračenjem pacijanata UV zracima.

Na sastanku radne grupe Bele kuće za korona virus, američki predsednik razgovarao je o novom vladinom istraživanju kako virus reaguje na različite temperature, klimu i površinu. On je istakao da dezinfekciono sredstvo uništi virus u roku od jednog minuta i da postoji način da se nešto slično učini sa bolesti, poput ubrizgavanja u telo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.