SOROŠ JE U STVARI PRAVI VIRUS, EVO ŠTA NAM SVE RADI: Procurili jako poverljivi podaci, SAD u totalnoj panici!
Džordž Soroš, Foto: EPA/Olivier Hoslet

bivši savetnik trampa u kampanji

SOROŠ JE U STVARI PRAVI VIRUS, EVO ŠTA NAM SVE RADI: Procurili jako poverljivi podaci, SAD u totalnoj panici!

Novoimenovani pomoćnik sekretara za odnose s javnošću pri Ministarstvu zdravlja SAD je prethodnih meseci oštro napadao Soroša i Rotšilda

Objavljeno:

Prošle nedelje Majkl Kaputo, jedan od političkih savetnika i stratega koji je bio angažovan tokom predsedničke kampanje Donalda Trampa 2016. godine, imenovan je za pomoćnika Sekretara za odnose sa javnošću pri Ministarstvu zdravlja SAD.

Novoimenovani portparol Ministarstva zdravlja, prethodnih meseci je optuživao Džordža Soroša i porodicu Rotšild za pokušaj zloupotrebe, odnosno eksplotaciju pandemije virusa korona u cilju promovisanja svojih aktivnosti, političkih i ekonomskih ciljeva.

Kaputo je prethodnih meseci oštro napadao ove dve moćne porodice preko svog Tviter naloga. Međutim, pre stupanja na novu dužnost, Kaputo je obrisao više od 1.300 tvitova. Medijska kuća "Si-En-En" je u arhivi interneta pronašla neke njegove objave na ovoj društvenoj mreži.

​Medijski strateg u jednom od tvitova, žestoko je odgovorio jednom analitičaru, koji je hvalio Džordža Soroša kako se angažovao u borbi protiv panedmije.

- Šališ se? Soroševa politička agenda zahteva pandemiju - napisao je Kaputo, nakon čega je usledio još jedan tvit u kome je objavio Soroševu fotografiju na kojoj je pisalo „Pravi virus koji stoji iza svega“, dodajući mrtvačku lobanju i nadgrobni krst.

Za Davida Rotšilda (ekonomistu koj nema veze sa moćnom porodicom) je napisao da je urođeni elitista, čija porodica „žudi za kontrolom“, navodeći da oni stalno iznose laži o predsedniku Trampu, prenosi "Sputnjik".

Ovaj ekonomista je poznat Trampov kritičar, koji za predsednika SAD tvrdi „da je spreman za ubistvo, samo da ostane na vlasti“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.