TRAMP POBESNEO NA NOVINARKU: Postavila mu nezgodno pitanje, ono što joj je rekao je skandal! (VIDEO)
Pobesneo, Foto: Youtube printscreen

AMERIKA BRUJI

TRAMP POBESNEO NA NOVINARKU: Postavila mu nezgodno pitanje, ono što joj je rekao je skandal! (VIDEO)

Kada je krenula da mu odgovara, Tramp joj je rekao da se "stiša"

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp tokom konferencije za medije kazao je otresito novinarki koja mu je postavila pitanje zašto nije reagovao ranije i upozorio Amerikance o širenju koronavirusa da se "stiša", piše The Guardian.

Novinarka CBS-a Vijia Jiang poručila je Trampu da je predugo čekao s upozorenjima vezanim uz koronavirus te da je u februaru još održavao skupove s hiljade ljudi.

Tramp joj je odgovorio da su odmah doneli zabranu putovanja koja se odnosi na ulazak stranih državljana u Ameriku, što uključuje i državljane Kine, na što mu je ona replikovana da se virus unatoč toj zabrani već širio Amerikom.

Tramp je kazao da je bilo zabeleženo tek nekoliko slučajeva zaraze te je pitao novinarku da mu kaže koliko je bilo zaraženih u trenutku donošenja zabrane.

Kada je krenula da mu odgovara, Tramp joj je rekao da se "stiša".

- Koliko je ljudi umrlo u Americi kada su se zatvorile granice? Verujem da niko tada nije preminuo i trebali biste mi zahvaliti na mojoj dobroj proceni - kazao je Tramp.

Takođe, prošle nedelje Tramp je slično reagovao na CBS-ovog novinara Pola Reida koji mu je takođe postavio pitanje zašto u februaru nije reagovao brže.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.