Asanž o Guglu: On radi za Hilari, a svi znamo šta ona radi!
Foto: Giphy

nove optužbe

Asanž o Guglu: On radi za Hilari, a svi znamo šta ona radi!

Prema njegovim rečima, Gugl je direktno uključen u kampanju nekadašnje američke državne sekretarke
Objavljeno: 21:13h

Američki tehnološki gigant Gugl blisko sarađuje s Hilari Klinton u njenoj kampanji za predsednika SAD, kaže osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž. Razočarenje?! Novi Ajfon bez dve najveće promene (FOTO) (GIF) Prema njegovim rečima, Gugl je direktno uključen u kampanju nekadašnje američke državne sekretarke, kao i da je ona, za razliku od Donalda Trampa, predvidiva i da će nastati problem sa slobodom govora ukoliko bude postala predsednica SAD. - Kada god je ona u poziciji da ima moć, takav problem se javlja. Znamo šta će da radi. Ona je napravila šemu za unuštavanje Libije, ona je bila uključena u prebacivanje oružja iz Libije u Siriju. S druge strane, Gugl je integrisan u moć Vašingtona, kako na ličnom, tako i na poslovnom nivou - rekao je Asanž.

foto: Fonetap
On podseća da je Gugl učestvovao u kampanji promovisanja poziva američkog državnog sekretara Džona Kerija da se započne akcija bombardovanja Sirije 2013. godine.
foto: Fonetap
Naveo je i da Gugl povećava kontrolu protoka informacija, kao i da se jasno stavlja na stranu koja može da donese korist zvaničnom Vašingtonu. (Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.