CRNI DANI SE REĐAJU JEDAN ZA DRUGIM! Još 717 osoba preminulo u Britaniji od korona virusa
Cifre u Britaniji rastu, Foto: EPA / ANDY RAIN

presek stanja u britaniji

CRNI DANI SE REĐAJU JEDAN ZA DRUGIM! Još 717 osoba preminulo u Britaniji od korona virusa

Velika Britanija je juče postala peta država sa više od 10.000 umrlih od korona virusa

Objavljeno:

Još 717 osoba zaraženih korona virusom preminulo je u Velikoj Britaniji, čime je broj umrlih u toj zemlji povećan na 11.329.

Broj preminulih za 24 časa smanjuje se treći dan zaredom, ali moguće je da je to delimično zbog toga što se smrtni slučajevi prijavljuju sa zakašnjenjem zbog uskršnjih praznika.

Velika Britanija je juče postala peta država sa više od 10.000 umrlih od korona virusa, posle SAD, Italije, Španije i Francuske.

Međutim, ti podaci se ne mogu potpuno porediti, pošto Velika Britanija ne računa smrtne slučajeve izvan bolnica, pa ni one u domovima za stare.

Zaraza korona virusom potvrđena je u Velikoj Britaniji kod još 4.342 osobe, a ukupan broj inficiranih u toj zemlji povećan je na 88.621.

U toj zemlji je 23. marta uvedena zabrana kretanja, a očekuje se da će vlada ove nedelje produžiti trajanje ograničenja.

Britanska vlada je danas objavila da je premijer Boris Džonson, koji je lečen od zaraze korona virusom, negativno testiran, ali da nastavlja oporavak i da se još neće vratiti na posao.

Zaraza korona virusom potvrđena je širom sveta kod više od 1.870.000 ljudi, od kojih je umrlo više od 116.000.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.