BORIS DŽONSON JE REKAO DA SU MU ONI SPASILI ŽIVOT! Napisao im je pismo, nastavlja da se oporavlja
Boris Džonson, Foto: Youtube printscreen

džonson se zahvalio

BORIS DŽONSON JE REKAO DA SU MU ONI SPASILI ŽIVOT! Napisao im je pismo, nastavlja da se oporavlja

U saopštenju koje je izdala kancelarija britanskog premijera, navodi se da on zahvaljuje lekarima u bolnici Sent Tomas u Londonu

Objavljeno:

Britanski premijer Boris Džonson rekao je da mu je život spaslo osoblje britanske zdravstvene službe koje ga je lečilo od korona virusa, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC).

U saopštenju koje je izdala kancelarija britanskog premijera, navodi se da on zahvaljuje lekarima u bolnici Sent Tomas u Londonu gde nastavlja da se oporavlja posle tri noći provedene na intenzivnoj nezi.

U prvoj javnoj izjavi od kada je prebačen na intenzivnu negu u četvrtak Džonson je odao priznanje lekarima koji su ga lečili navodeći: "Ne mogu dovoljno da im zahvalim. Dugujem im svoj život".

Dopisnik Bi-Bi-Sija (BBC) kaže da Dauning strit ne želi da spekuliše o tome kada bi Džonson mogao da napusti bolnicu i da se vrati na posao, ali da se ne očekuje da to bude skoro.

Kako prenosi BBC rečeno je da se očekuje da će premijer da se odmara i oporavlja u narednim nedeljama i da će ministar spoljnih poslova Dominik Rab nastaviti da ga zamenjuje.

U medjuvremenu u poruci sa Tviter naloga britanski premijer poželeo je gradjanima srećan Uskrs, dok ljudi slave taj praznik kod kuće.

"Ostajanjem kod kuće, setite se vi štitite zdravstveni sistem i spasavate živote", piše u poruci.

U Britaniji je u subotu zabeleženo još 917 umrlih od korona virusa, što je ukupno 9.875 u toj zemlji.

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.