KINA MORA BITI SUROVO KAŽNJENA! Američki senator želi odmazdu zbog korona virusa, udario jako (VIDEO)
Lindzi Grem, Foto: Printscreen

sad želi kaznu za kinu

KINA MORA BITI SUROVO KAŽNJENA! Američki senator želi odmazdu zbog korona virusa, udario jako (VIDEO)

Kovid-19 nije prva bolest koja je došla iz Kine

Objavljeno:

Kovid-19 nije prva bolest koja je došla iz Kine i zbog toga je, da bi se izbegle nove pandemije, tu zemlju potrebno kazniti, izjavio je američki senator Lindzi Grem.

Američki senator Grem je ovo izjavio u intervjuu američkoj televiziji „Foks Njuz”.

Senator Grem danas u senatu pravi dvopartijsku koaliciju koja će zahtevati od Kine zatvaranje takozvanih mokrih tržišta, od kojih ne samo da je potekla ova pandemija, nego su i rasadnici budućih pandemija.

Voditelj programa na televiziji „Foks Njuz” rekao je senatoru da je, po njegovom mišljenju, ovo je tek početak. „Britansko istraživanje pokazalo je da se 95 odsto svega ovoga moglo sprečiti!”

- Da. Prvo što želim da uradim je da zvanično potvrdim da mi, Senat Sjedinjenih Američkih Država, ne krivimo Trampa, već Kinu. Kineska vlada odgovorna je za smrt 16 hiljada Amerikanaca, kao i za nezaposlenost 17 miliona stanovnika SAD. Pandemija je počela zbog ponašanja kineske vlade. Ovo je već treća bolest iz Kine.

Reakcija

Želim da naša reakcija bude toliko jaka da izvrši pritisak na Kinu da promeni svoje ponašanje. Želim da vratim lanac snabdevanja medicinskom opremom u Ameriku. I hoću da počnem da otpisujem deo našeg duga Kini, jer oni moraju da plate nama, a ne mi njima! Dakle, mislim da ćete videti dvopartijski otpor prema Kini da bismo je kaznili tako oštro da je to obuzda u budućnosti.

Šta mislite, hoćemo li uspeti da ponovo pokrenemo zemlju, istovremeno obezbedivši sigurnost? Imamo odlične inovatore. „Abot” je napravio taj petominutni test – samo pet minuta! Ako bismo postigli da i druge kompanije počnu masovnu proizvodnju testa, to bi, po meni, bilo od ključnog značaja za bezbedan povratak normalnom funkcionisanju zemlje?

- Kontaktirao sam s Nemcima. Postoje dve vrste testova: ako imate virus i ako ste imali virus. Mnogi koji su ga imali to ni ne znaju. Njih treba testirati i vratiti na posao, jer su za to spremni. Potrebno nam je masovno testiranje da bismo potvrdili da virusa u konkretnom trenutku nema.

Put do oživljavanja ekonomije je u laboratorijama za testiranje, a testiranje se kod nas uspostavlja. Bezbedno ćemo pokrenuti ekonomiju, pomoću režima testiranja, koji će omogućiti ljudima da se bezbedno vrate na posao. Pred nama su bolji dani, istakao je senator.

Prema poslednjim podacima, u SAD je do sada registrovano 478.366 slučajeva obolelih od Kovid-19, izlečeno je 26.163, dok je preminulo 17.927 osoba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.