DOK JE SIPALA GORIVO MEDICINSKU SESTRU UPUCALI JER JE BILA U RADNOJ ODEĆI! Kakvo je ovo ludilo, bog te mazo?!
Tako je jedna devojka ispričala situaciju koja se navodno dogodila koleginici njene rođake koja navodno radi kao medicinska sestra u Oklahomi, Foto: Profimedia

GOSPODE

DOK JE SIPALA GORIVO MEDICINSKU SESTRU UPUCALI JER JE BILA U RADNOJ ODEĆI! Kakvo je ovo ludilo, bog te mazo?!

Tako je jedna devojka ispričala situaciju koja se navodno dogodila koleginici njene rođake koja navodno radi kao medicinska sestra u Oklahomi

Objavljeno:

Lekari i drugo medicinsko osoblje širom sveta zbog situacije sa korona virusom čitave dane provode u bolnici. Mnogi od njih se i vraćaju s posla u radnoj odeći.

Tako je jedna devojka ispričala situaciju koja se navodno dogodila koleginici njene rođake koja navodno radi kao medicinska sestra u Oklahomi. Ona je na Tviteru napisala da se žena pre par dana vraćala kući s posla u radnoj odeći i dok je na benzinskoj pumpi sipala gorivo, neki čovek joj je iz automobila dobacivao kako će sve da ih zarazi, a potom izašao, izvadio pištolj i ubio je:

Kazala je da ona radi na kardiologiji i da ništa od zaštitne opreme još uvek nisu dobili te da rade standardno samo s maskom i rukavicama pa se tako jedan od kolega zarazio dok je reanimirao pacijenta. Navodno, svi su ,,šiznuli'' zbog toga i ,,svi se naoružavaju ko da sutra ne postoji'':

Pojedini kažu da je reč o lažnoj vesti, s obzirom na to da su mediji već pisali o ovom slučaju, a i da je ovaj Tvit samo prevod Tvitova sa engleskog:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.