UMIRAO JE OD KORONE DOK SAM MU PUŠTALA SVADBENU PESMU: Najemotivnija priča koju ste pročitali u poslednje vreme!
Mora Levinger, Foto: Facebook / Printscreen

tužno

UMIRAO JE OD KORONE DOK SAM MU PUŠTALA SVADBENU PESMU: Najemotivnija priča koju ste pročitali u poslednje vreme!

Džo ostavlja iza sebe svoju ženu i troje dece, sina i dve ćerke

Objavljeno:

Mori Levinger je suprug Džo svakog jutra pisao ljubavna pisma koja joj je ostavljao u kutiji za ručak. Nisu to bile samo poruke u kojima joj želi lep dan, te poruke su opisivale šta ona znači njemu kao i njihove planove za sledeći dan ili za predstojeći vikend.

Džo (42) je preminuo prošlog vikenda od komplikacija izazvanih korona virusom. Кao i mnoge druge porodice širom SAD-a, Levinger nije bila u mogućnosti da se od svog supruga oprosti uživo, već je to morala da učini preko Fejs tajma. Zbog mera zabrane kretanja, socijalne distanciranosti i sveukupne izolacije koju je ovaj virus doneo, Mora nema svest da je njen suprug preminuo, piše "Si-En-En".

- S obzirom na to da ne viđam nikoga trenutno, imam osećaj kao da je moj suprug na poslu - rekla je ona.

- Uvek je slušao druge, bez obzira o čemu govorili. S njim vam se činilo da ste najvažnija osoba u prostoriji - objasnila je Levinger.

Džo je isprva imao "blage simptome", što uključuje i nisku temperaturu. Otprilike na dan Svetog Patrika, sredinom marta, groznica se pogoršala i počeo je da ima problema sa disanjem.

U danima pre Džoove smrti, njih dvoje su proveli celih sedam dana na Fejs tajmu, tokom kojih je ona 24 sata dnevno pokušavala da ga smiri, ne dozvoljavajući da se oseća sam.

- Zemlja se navikava na učenje na daljinu, a mi smo morali da se naviknemo na virtuelnu negu i virtuelni brak, samo da budemo tu jedno za drugo - rekla je ona.

Кada su joj lekari saopštili da se disanje njenog supruga pogoršava i da uzima tri različita leka za krvni pritisak, ona je zatražila da razgovara sa Džoom na Fejs tajmu.

- Videla sam ga i molila sam ga da nas ne ostavlja i kazala sam mu da nam je svima potreban - rekla je Levinger.

Lekari su joj rekli da će pokušati sa drugim metodama kako bi Džo preživeo. Tokom tog perioda čekanja, Levinger je iznova i iznova slušala njihovu svadbenu pesmu i samo zurila u dvorište. Tada ju je doktor pozvao.

- Bojim se da nema više vremena - rekao je doktor Levingerovoj koja je zatražila da se preko Fejs tajma vidi sa suprugom.

- Hvala ti što si bio najneverovatniji muž i što sam se svakog dana osećala voljenom - rekla je Levinger svom mužu.

Lekar joj je tada saopštio da Džo više nema puls.

- Pustila sam mu našu svadbenu pesmu. I to je bilo to - rekla je ona.

Džo ostavlja iza sebe svoju ženu i troje dece, sina i dve ćerke. Levinger je naglasila važnost pridržavanja socijalne distance i boravka kod kuće.

- Ljudi ne paze. Osećaju se tako nepobedivo i misle da im se to ne može dogoditi. Ne možete biti sa ljudima koji nisu u vašoj kući. Koliko god vas to činilo tužnima i usamljenima, morate ostati kod kuće - poručuje Levinger.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.