POZNATA SVETSKA ZVEZDA I NJEN DEČKO BEJZBOLAŠ OTVARALI TERETANE I PORED ZABRANE: Idiota zaista ima na sve strane
Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, Foto: Profimedia

trending

POZNATA SVETSKA ZVEZDA I NJEN DEČKO BEJZBOLAŠ OTVARALI TERETANE I PORED ZABRANE: Idiota zaista ima na sve strane

"Na svakog heroja koji spase jedan život izgleda svuda oko nas posoji jedan CoviDIOT, koji nas sve ugrožava"

Objavljeno:

Epidemija kornavirusa je u SAD kao posledicu velikih žrtava i problema u finkcionisanju celokupnog sistema, donela i novu reč - CovIDIOT kojom se imenuje neprihvatljivo ponašanje pojednaca i ona je zauzela važno mesto u medijima a neki od njih su i New York Post i NY Daili news.

"Na svakog heroja koji spase jedan život izgleda svuda oko nas posoji jedan CoviDIOT, koji nas sve ugrožava", navodi MY Daili news kao uvod u rubriku u kojoj ukazuje na one koji besprizornim ponašanjem ugrožavju živote drugih.

Među prvima je srednjoškolac koji se na društvenim mrežama hvalio žurkama na plaži u Majamiju uz navode "kakav Covid 19, kakva koronavirus ni on me ne može zaustaviti", ili devojke koja je lizala wc šolju u avionu pozivajući i ostale da to čine jer koronavirus ne postoji ...

"Ko je najveći CovIDIOT od njih - vi recite - pita NY Daili news" koji je u konkurencjiu pre dva dana ubacio i Dženifer Lopez i njenog dečka Alek Rodrigeza jer su zbog njih i pored zabrane rada otvarali teretane.

Mediji uz etiketu CovIDIOT na stub srama stavlju one koji ugrožavaju okolinu. Reč ukazuje i na to da određeno ponašanje nije prihvatljivo, a Urban dictionary objašnjava da su CovIDIOT i oni koji kupuju 50 rolni toalet parpira pa drugome ne ostave ništa ...

New York Post kroz posebnu rubriku CoVIDIOT navodi drasticne primere onih koji krše odredbe o sprečavanju sirenja korone i ponašaju se bahato na jahtama . . . uz sve građane pozivaju da glasaju i izaberu ko je najveći CovIDIOT dana.

Među njima je bio i uhapšeni sveštenik iz Luizijane koji je vernike, a bilo ih je na službi i više od hiljadu pozivao da se drže za ruke ... CoVIDIOT je i surfer zbog koga je morala da reaguje obalska straža, jer nije postovao zabranu izlaska na okean, ali i svako ko krši pavilo socijalne distance.

Sky news danas na portalu objavljuje sliku na kojoj je na trafici blizu šetališta nalepljen papir na kome piše "Ako čitaš ovo pravi si CovIDIOT idi pravo kući".

CovIDIOT je i onaj koji stvara paniku, pise Biznisinsajder, a možda bi imajući tu definciju na umu to mogao biti dnevni list iz Jute koji je 1. aprila objavio da će školska godina biti poništena zbog čega su se kasnije kada je nastala panika izvinjavali građanima koji nisu razumeli da je to prvoaprilska šala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.