NAJVEĆI SKANDAL U PANDEMIJI: Dvojica francuskih lekara su zgrozila ceo svet, ovo što pričaju je BOLESNO! (VIDEO)
Predložili testiranje vakcine na Afrikancima, Foto: Twitter printscreen

sramno

NAJVEĆI SKANDAL U PANDEMIJI: Dvojica francuskih lekara su zgrozila ceo svet, ovo što pričaju je BOLESNO! (VIDEO)

Izbio veliki skandal!

Objavljeno:

Veliki skandal je izbio nakon što su dva francuska lekara predložila da sprovedu eksperimente za vakcinu protiv COVID-19 u Africi na televiziji uživo.

- Ako mi dozvolite da budem provokativan, zar ne bismo trebali raditi ovo istraživanje u Africi, gde nema maski, nema tretmana, nema reanimacije?- rekao je jedan od lekara po imenu Dr. Žan-Pol Mira na lokalnom TV kanalu LCI.

- Slično kao što je učinjeno u nekim studijama protiv AIDS-a, gde koriste prostitutke za testiranje stvari, jer znaju da su izložene visokom riziku, a ne štite se, šta mislite?- dodao je on.

Drugi doktor po imenu dr. Kamil Loht takođe se pridružio razgovoru rekavši:

- Dakle, u pravu ste, razmišljamo o paralelnom istraživanju u Africi da bismo koristili isti pristup sa BCG (vakcinom) placebom.

Virus je odneo hiljade života u svom nemilosrdnom maršu širom sveta, a Španija i Italija imaju najveći broj smrtnih slučajeva do sada, uprkos merama koje više od polovine planete dovode u neki oblik karantina.

Kriza je postala ogromno opterećenje nacionalnih zdravstvenih sistema i najveći teret pandemije pao je na medicinske sestre, lekare i drugo medicinsko osoblje koje radi u najtežim okolnostima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Dailysabah)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.