MIGRANTI ČUČE, DOK PO NJIMA SIPAJU HEMIJSKI RASTVOR! Jeziva scena podseća na prizore iz LOGORA, tu je bilo i DECE
Jeziva scena, Foto: Twitter printscreen

horor u indiji

MIGRANTI ČUČE, DOK PO NJIMA SIPAJU HEMIJSKI RASTVOR! Jeziva scena podseća na prizore iz LOGORA, tu je bilo i DECE

U pitanju su migranti koji su se vratili u grad Bareilli, u severnoj državi Utar Pradeš

Objavljeno:

Istraga je pokrenuta nakon što su na grupu radnika migranata indijski zvaničnici zasuli „hemijski rastvor“.

U pitanju su migranti koji su se vratili u grad Bareilli, u severnoj državi Utar Pradeš. Oni su među milionima koji su se vratili u svoja rodna mesta usled vandrednog stanja u celoj zemlji . Ovaj potez bi trebao da zaustavi širenje koronavirusa, ali postoji bojazan da bi povratnici mogli dalje da šire virus.

Video - koji je pregledan gotovo 400.000 puta nakon što ga je objavio novinar Times of India - prikazuje grupu kako čuči na tlu, a medicinski i vatrogasni radnici obučeni u hazmatska odela prskaju ih „hemijskim rastvorom“.

Na snimku zvaničnici uzvikuju uputstva preko megafona i traže od radnika da zatvore oči i usta. U drugom delu videa može se čuti službenik koji je naredio grupi da "zatvori oči svojoj deci".

Okružni sudija Bareillija rekao je da je video snimak istražen, dodajući na Tviteru da se „osobe sa snimka... tretiraju pod nadzorom Kancelarije glavnog ministra (CMO)“.

Ovo nije prvi video snimak koji prikazuje očigledno maltretiranje radnika-migranata otkad je karanin tnajavljen 24. marta. Većina njih su radnici sa dnevnim nadnicama koji su sada bez posla. U nedostatku novca i poslova, očajno žele da stignu do svojih sela. Neki su pronašli autobuse kako bi stigli do kuće, a drugi su samo nastavili da idu peške.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.