DOK MU NAROD UMIRE OD KORONE, OVAJ KRALJ JE OTIŠAO U NEMAČKU SA HAREMOM: Zakupio ceo hotel sa svojih 20 KONKUBINA
Tajlandski kralj, Foto: EPA / RUNGROJ YONGRIT

SKANDAL

DOK MU NAROD UMIRE OD KORONE, OVAJ KRALJ JE OTIŠAO U NEMAČKU SA HAREMOM: Zakupio ceo hotel sa svojih 20 KONKUBINA

Navodno je zakupio ceo Grand Hotel Sonnenbichl, hotel sa četiri zvezdice, javlja International Business Times

Objavljeno:

Tajlandski kralj Maha Vajiralongkorn se u jeku pandemije koronavirusa samoizolovao u vrhunskom hotelu u alpskom resortu Garmiš-Partenkirhen u Nemačkoj.

Kralj poznat i kao Rama X sa sobom je poveo i 'harem' od 20 konkubina te brojne sluge, no nije poznato gde se nalaze njegove četiri supruge.

Navodno je zakupio ceo Grand Hotel Sonnenbichl, hotel sa četiri zvezdice, javlja International Business Times.

Tamošnji su pansioni i hoteli zatvoreni zbog koronavirusa, no hotel u kojem se izolirao 64-godišnji tajlandski kralj je izuzetak od tog pravila. Zvaničnik lokalnog okružnog veća je rekao da je to zato što su svi gosti iz jedne grupe ljudi.

U međuvremenu, Tajland se bori s pandemijom Covida-19 znajući da je njihov kralj na odmoru. Građani su zbog toga protestvovali putem interneta, kršeći pritom stroge zakone koji im brane da kritikuju kralja.

Hashtag 'Zašto nam treba kralj' podeljen je čka 1,2 miliona puta na Tviteru nakon što ga je započeo aktivista Somsak Jeamteerasakul, koji se nalazi u egzilu u Francuskoj.

Kralj Rama X nije viđen u javnosti u Tajlandu još od februara. Poznat je po tome da često nije u svojoj zemlji, a najčešće provodi vreme u Nemačkoj s ljubavnicom. Poznat je po tome da je imao mnoge žene, kao i po burnim razvodima.

Tajland je do sada zabeležio više od 1,385 slučajeva koronavirusa, a sedam je osoba preminulo. Samo u subotu je zabeleženo 109 novih slučajeva bolesti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.