MISLIO JE DA JE KORONA MEDIJSKA HISTERIJA: Hrišćanski sveštenik umro u Americi
Sveštenik je verovao u ono što govori, Foto: Profimedia

pogrešna procena

MISLIO JE DA JE KORONA MEDIJSKA HISTERIJA: Hrišćanski sveštenik umro u Americi

Stavljen je na ventilator i konstatovana mu je pneumonija na oba plućna krila

Objavljeno:

Hrišćanski sveštenik, koji je tvrdio da je korona virus medijska histerija, jedan je od prvih preminulih osoba od tog virusa u američkoj saveznoj državi Virdžinija.

London Spradlin (66) umro je u bolnici u Severnoj Karolini od upale pluća usled komplikacija nastalih od korona virusa. On je osetio prve simptome dok je putovao službeno u Nju Orleans sa svojom suprugom.

Prethodno je 13. marta sveštenik podelio mim na kome se upoređuje korona virus sa svinjskim gripom. Taj mim je takođe sugerisao da mediji pokušavaju da naruše reputaciju američkog predsednika Donalda Trampa.

Spradlin je prokomentarisao da mediji pumpaju strah i da time čine više štete nego koristi i da će virus "doći i proći". On je istog dana podelio post o misionaru u Južnoj Africi koji se navodno zaštitio od "crne smrti" pomoću Božjeg duha.

Spradlin je prethodno bolovao od bronhitisa i blaže upale pluća. On se na putu za Nju Orleans testirao na korona virus i tada je rezultat bio negativan. Ali, po povratku kući je osetio da teško diše. Upala pluća se rasplamsala.

Stavljen je na ventilator i konstatovana mu je pneumonija na oba plućna krila.

Uprkos svim naporima preminuo je u bolnici 25. marta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.