IMAM 4 DETETA, STIŽE MI MILION PORUKA, OLADITE NASTAVNICI! Ova MAJKA je IZLUDELA od ŠKOLOVANJA na DALJINU (VIDEO)
Sad će naša deca otkriti koliko smo glupi! , Foto: Printscreen

problemi

IMAM 4 DETETA, STIŽE MI MILION PORUKA, OLADITE NASTAVNICI! Ova MAJKA je IZLUDELA od ŠKOLOVANJA na DALJINU (VIDEO)

Kako se dete oseća?! Provodi po ceo dan na mobilnom telefonu - odlično je!

Objavljeno:

Ako ne umremo od korone, umreće od učenja na daljinu!

Ovo kaže jedna majka koja je, kako kaže, snimila ovu poruku da bi se olakšala i smanjila nervozu koju oseća zbog učenja na daljinu:

- Slušajte, ovo učenje na daljinu uopšte ne fukncioniše. Ozbiljno, to je nemoguće. Totalno ludilo! Od ranog jutra, a tek je drugi dan, milion poruka na voc-apu! Imam četvoro dece, nek' su mi zdravi! Zamisli koliko je to voc-ap poruka, koliko nastavnika za svako dete. Koliko je to predmeta po detetu. Imam samo dva kompjutera u kući. Od ranog jutra nastaje borba oko kompjutera. Jedan nastavnik moje ćerke živi u svetu snova i misli da ona ustaje ujutru d abi ga gledala na ekranu! U osam ujutru ona se samo prevrće u krevetu. Kad će ustati? Nastavnik muzičkog mog najmlađeg deteta poslao je pesmu ovog jutra. Šta ja da radim sa tom informacijom? Šta, je l' imam neki bend u svojoj kući? Ne umem da čitam note. Čekaj samo sekund da izvadim klarinet i pomognem sinu sa pesmom. Dosta momci, nastavnici, smanjite doživljaj, spustite očekivanja.

foto: Printscreen

Po ceo dan pitaju: "Kako se dete oseća? Kako? Trebalo bi da nacrta nešto..." Kako se dete oseća?! Provodi po ceo dan na mobilnom telefonu - odlično je! Spava odlično, jede odlično - ne prestaje da jede! Kako se oseća? Pitajte mene kako se osećam! Raspadam se. Idem od jednog deteta do drugog - malo istorija, malo matematika - zaboravite! Sad ja treba da znam sve te stvari. Sad će naša deca otkriti koliko smo glupi! To nije u redu. Stvarno nije! Kako ja mogu da znam kako da rešim nepravilni razlomak?! O čemu vam pričam? Uništićete nas - a ovo je tek drugi dan! Ako ne umremo od korone, umreće od učenja na daljinu! Eto vam, olakšala sam se. Molim vas, isključite to. Skinite nogu s gasa. Pustite ih na miru. Želim vam lep dan - ispričala je u jednom dahu ova majka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.