MNOGIMA JE BILA FRKA KAD SU VIDELI SAJAM U BEOGRADU: A pogledajte kako su to napravili U ENGLESKOJ! (FOTO)
Kako navodi Gardijan, radovi na izgradnji bolnice započeli su u sredu ujutru, Foto: Prinstcreen

koronavirus

MNOGIMA JE BILA FRKA KAD SU VIDELI SAJAM U BEOGRADU: A pogledajte kako su to napravili U ENGLESKOJ! (FOTO)

Ako ovo ne shvatate ozbiljno, kao sto ja nisam, mislim da zaista moramo da počnemo jer se spremaju za apsolutno visoku stopu smrtnosti ovde

Objavljeno: 07:27h

Jedan britanski radnik objavio je na Fejsbuku video snimak u kojem opisuje kako će izlgledati izložbeni komples "Eksel centar" u Londonu kada bude pretvoren u privremenu bolnicu za borbu protiv koronavirusa.

foto: Prinstcreen

Kako navodi Gardijan, radovi na izgradnji bolnice započeli su u sredu ujutru, a Aleks Vudsajd, koji radi na postavljanju kablova, objavio je "uznemirujući" snimak na kojem se vidi kako izgleda kompleks od 100.000 kvadratnih metara u kojem će se, kako navodi, nalaziti 4.000 kreveta.

U snimku on ističe da nije shvatao koliko je ozbiljna situacija kada je u pitanju korona virus dok "ovo nisam jutros video".

"Ako ovo ne shvatate ozbiljno, kao sto ja nisam, mislim da zaista moramo da počnemo jer se spremaju za apsolutno visoku stopu smrtnosti ovde", navodi Vudsajd.

Britanski ministar zdravlja Met Henkok u utorak je rekao da će se bolnica sastojati od dva odeljenja od kojih će svako imati po 2.000 ljudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.