MELANIJA TRAMP SE OBRATILA SVETU ZBOG KORONE: Ipak svi pričaju o NJENOM IZGLEDU! (VIDEO)
Melanija Tramp, Foto: Twitter printscreen

uključila se u kampanju protiv virusa

MELANIJA TRAMP SE OBRATILA SVETU ZBOG KORONE: Ipak svi pričaju o NJENOM IZGLEDU! (VIDEO)

- Danas želim da razgovaram s vama o koronavirusu i šta on znači za vas i vašu porodicu - kaže prva dama u najavi koja je objavljena u četvrtak

Objavljeno:

Prva dama SAD Melanija Tramp pojavljuje se u novoj najavi javnog servisa Bele kuće (PSA) o koronavirusu, poručujući Amerikancima da, iako život trenutno izgleda drugačije, "tako neće živeti zauvek".

- Danas želim da razgovaram s vama o koronavirusu i šta on znači za vas i vašu porodicu - kaže prva dama u najavi koja je objavljena u četvrtak.

- Iako sada treba izvršiti promene, nećemo tako večno živeti. Naša deca će se vratiti u školu, ljudi će se vratiti na posao, ponovo ćemo se okupljati na mestima bogosluženja, koncerata i sportskih događaja - kaže ona.

Video snimak nastao je dan nakon što je Bela kuća najavila kampanju za podizanje svesti javnosti u partnerstvu s nekoliko glavnih medijskih kuća koje imaju za cilj da zemlju edukuju o pandemiji.

Video je objavljen na Tviter stranici prve dame u isto vreme kada je u Beloj kući održan sastanak o koronavirusu sa predsednikom Trampom.

- Pozivam vas da ostanete povezani sa porodicom i voljenima putem video ćaskanja, telefonskih poziva, društvenih medija i drugih sigurnih tehnologija - kaže 49-godišnja Melanija, pozivajući javnost da sledi smernice Centra za kontrolu bolesti i prevencija.

- Ostanite bezbedni. I zapamtite, dok su mnogi od nas odvojeni, svi smo zajedno u ovome.

Mnogi su ipak komentarisali da Melanija izgleda elegantno i lepo, ali je dobila i dosta negativnih komentara od onih koji se protive Trampovom predsedništvu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Hill)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.