NA SVAKIH 16 MINUTA JE UMRLA JEDNA OSOBA OD KORONE! U ovom gradu vlada HOROR
Koronavirus/ilustracija, Foto: EPA / ANGELO CARCONI

veliki gubitak

NA SVAKIH 16 MINUTA JE UMRLA JEDNA OSOBA OD KORONE! U ovom gradu vlada HOROR

U izolaziji je 46 miliona stanovnika Španije jer je vlada naredila gašenje svih preduzeća koja nisu od vitalnog značaja i javnih prostora, prateći slične mere preduzete u Italiji, koja je najteže pogođena zemlja izvan Kine

Objavljeno:

Španija, jedna od zemalja koja je najteže pogođena koronavirusom, posle Kine, Italije i Irana, zabeležila je nagli porast novih slučajeva zaraze u poslednja 24 sata, pri čemu se očekuje da će se ta brojka dodatno povećati, jer se testira veći broj ljudi.

- Broj smrtnih slučajeva povezanih sa koronavirusom porastao je za 28 odsto u četvrtak, saopštilo je špansko ministarstvo zdravlja. Do sada je u Španiji potvrđeno 767 smrtnih slučajeva povezanih sa koronavirusom.

- Broj potvrđenih slučajeva zaraze u Španiji porastao je za 25 odsto tokom noći, sa 13.700 na više od 17.000 u četvrtak, od toga je 33 odsto njih starijih od 65 godina, prenosi list "El Pais".

- Madrid je najteže pogođeni grad, sa skoro 6.800 slučajeva i 41 smrtnim slučajem.

- Prema pisanju lista "El Pais", u ponedeljak je u Madridu bila jedna smrt povezana sa koronavirusom na svakih 16 minuta

U izolaziji je 46 miliona stanovnika Španije jer je vlada naredila gašenje svih preduzeća koja nisu od vitalnog značaja i javnih prostora, prateći slične mere preduzete u Italiji, koja je najteže pogođena zemlja izvan Kine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Forbes)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.