OVAJ DEKICA (87) POSTAO JE SIMBOL BORBE PROTIV KORONA VIRUSA: Njegov gest je oduševio CEO SVET (FOTO)
ilustracija, Foto: Printscreen

deka koji je postao simbol borbe protiv korone

OVAJ DEKICA (87) POSTAO JE SIMBOL BORBE PROTIV KORONA VIRUSA: Njegov gest je oduševio CEO SVET (FOTO)

Njegovo stanje je bilo ozbiljno i nije postojala sigurnost da će preživeti

Objavljeno:

Fotografija 87-godišnjaka koji navija pesnicom u vazduhu, kada mu doktor kaže da može otići kući, postala je simbol borbe protiv Korona virusa.

Vesti ovih dana navode nas da izveštavamo često i ne previše srećne vesti. Broj zaraza u Italiji raste, a sa njima i smrtni slučajevi. Trend koji ćemo, na žalost, morati da pratimo još nekoliko nedelja i koji se, nadamo se, može značajno promeniti početkom aprila. U sredini se, međutim, nalaze herojski napori lekara i isceljenja koja su u svakom slučaju veća od smrtnih slučajeva. S obzirom da se često podcenjuje, ali je to umesto toga vrlo važno.

Radi se o 87-godišnjem muškarcu koji je nedavno uspeo da se vrati kući. O njemu se uglavnom govori kroz sliku u kojoj se vidi kako uzvišeno podiže pesnicu u vazduh.

U ovim trenucima velikih psiholoških teškoća, ljudskom biću su potrebni mali odsjaji svetlosti da bi mogao da hrani nadu. 87-godišnjak je postao upravo to. Pred njim se razgovaralo o prelepom kadru u kojem je prikazan ispred bolnice na krevetu. Doktor u zaštitnom odelu odustao je od želje da posmatra zalazak sunca. U stvari, njegovo stanje je bilo ozbiljno i nije postojala sigurnost da će preživeti.

Tokom sedmica, njegovo zdravstveno stanje se dramatično poboljšalo. U proteklih nekoliko sati koronavirusni test je bio negativan i lekar je mogao da mu kaže da može otići kući. Muškarac izgnan mašeći pesnicom prema nebu, trenutak koji je snimljen u video snimku i koji je postao simbolična fotografija borbe na Covid-19.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.