OVAJ VIDEO JE ISTOPIO MNOGA SRCA: Bočeli peva s ćerkicom, U INAT KORONI
Bočeli zapevao sa ćerkicom u inat koronavirusu, Foto: Printscreen/Instagram

prelepo

OVAJ VIDEO JE ISTOPIO MNOGA SRCA: Bočeli peva s ćerkicom, U INAT KORONI

Dragi prijatelji, ova pomalo paradoksalna situacija navodi nas sve da se menjamo i budemo kreativni. Meni je to u prirodi, a sada više nego ikad, pokušavam da uključim i svoju porodicu, čak i malu Virdžiniju koja odnedavno uzima časove klavira

Objavljeno:

Slavni tenor Andrea Bočeli objavio je na Instagramu video na kojem peva pesmu "Ich liebe dich", a na klaviru ga prati kćerkica Virdžinija (7).

Bočeli, jedan od najpoznatijih italijanskih pevača, već danima na Instagramu pruža podršku svojim sunarodnicima koji se bore sa korona virusom - Italija je najveće žarište na planeti. Bočeli se svakog dana trudi da šalje poruke o nadi i pozitivnosti, a sada mu se pridružilo i najmlađe dete.

"Dragi prijatelji, ova pomalo paradoksalna situacija navodi nas sve da se menjamo i budemo kreativni. Meni je to u prirodi, a sada više nego ikad, pokušavam da uključim i svoju porodicu, čak i malu Virdžiniju koja odnedavno uzima časove klavira. Veoma je uznapredovala i sada će vam odsvirati nešto zajedno sa svojim tatom, Betovenovu 'Ich liebe dich'. To je naš način da iskažemo ljubav prema vama, da zajedno podelimo momenat optimizma, nade i pozitivnosti," rekao je on.

Pogledajte!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.