SUPRUGA TOMA HENKSA SE OGLASILA IZ KARANTINA: Otkrila šta radi i ko joj najviše pomaže
Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson zaraženi su korona virusom vest i trenutno su u karantinu, a podrška im stiže iz svih krajeva sveta, Foto: EPA/ Facundo Arrizabalaga

javila se

SUPRUGA TOMA HENKSA SE OGLASILA IZ KARANTINA: Otkrila šta radi i ko joj najviše pomaže

- Bila je bliska trka između Pandemije i Karantina

Objavljeno: 10:39h

Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson zaraženi su korona virusom vest i trenutno su u karantinu, a podrška im stiže iz svih krajeva sveta.

Za to su dokaz i Ritine objave na Insta storiju, gde pokazuje koliko im podrška fanova znači, te je i otkrila kako provodi vreme u karantinu.

Rita je, naime, pokazala da joj fanovi pomažu da napravi plejliste svojih najboljih pesama, te je jednu plejlistu nazvala "Pandemija", a drugu "Karantin", a onda su fanovi glasali za onu koja im se više sviđa.

- Bila je bliska trka između Pandemije i Karantina! Vi ste tako pametni... Hvala vam što činite zabavnijim moje dane u karantinu - napisala je Rita.

Rita Vilson
Rita Vilson foto: Printscreen/instagram

Tom Henks sa suprugom Ritom Vilson

Podsetimo, Henks se oglasio nakon saznanja javnosti da boluju od korona virusa i napisao sledeće:

- Rita i ja želimo da zahvalimo svima koji brinu o nama. Imamo Covid-19 i u izolaciji smo kako ne bismo nikoga više zarazili. U našoj blizini ima ljudi kod kojih bi to, ukoliko ih zarazimo, moglo preći u ozbiljnu bolest - napisao je Henks i dodao:

- Idemo dan po dan. Postoje stvari koje svi možemo uraditi kako bismo ovu situaciju prebrodili, tako što ćemo pratiti savete stručnjaka i brinuti jednu o drugima. I zapamtite, uprkos svim trenutnim događajima, nema plakanja u bejzbolu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.