STRAVIČAN NAPAD NA AMERIČKU AMBASADU! Scene užasa ŠOKIRALE građane! NA ULICI RANJENICI (VIDEO)
Napad u Tunisu, Foto: Printscreen/Twitter

užas!

STRAVIČAN NAPAD NA AMERIČKU AMBASADU! Scene užasa ŠOKIRALE građane! NA ULICI RANJENICI (VIDEO)

Zastrašujući prizor

Objavljeno:

Jedan policajac je ubijen, nekoliko ih je povređeno kada su dvojica bombaša samoubica aktivirali eksplozivne prsluke ispred američke ambasade u Tunisu.

Jedan policajac je poginuo, a nekoliko drugih je povređeno kada su se dva bombaša samoubice raznela ispred ambasade SAD u Tunisu, u najozbiljnijem napadu u Tunisu.

Vlasti Tunisa saopštile su da su napadači stigli na to mesto motociklom i detonirali eksploziv. Ambasada je blokirana zbog istrage.

Slike snimljene na mestu događaja prikazuju ulicu prepunu šrapnela i ostataka kao i vozila i prepreku na putu koju je eksplozija napravila.

Ambasada je potvrdila da je u blizini kompleksa došlo do eksplozije i posavetovala ljude da izbegavaju to područje, ali nisu ponudili nikakve detalje.

- Osoblje za vanredne situacije reagovalo je na eksploziju koja se dogodila u blizini američke ambasade u Tunisu. Izbegavajte područje i pratite lokalne medije radi ažuriranja podataka - navodi se u izjavi.

Iako nije bilo trenutne potvrde da je napad povezan sa terorizmom, u Tunisu je primetan skok terorističkih incidenata poslednjih godina.

U junu 2019. godine dvojica bombaša samoubica ciljala su službenike u dva dela Tunisa, ubivši jednu osobu i ranivši devetoro drugih. Odgovornost za napad preuzela je teroristička grupa Islamska država.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.