Drama u Moskvi završena: Specijalci ubili otmičara (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/RT

uspešna akcija policje

Drama u Moskvi završena: Specijalci ubili otmičara (FOTO) (VIDEO)

Za sada neidentifikovani muškarac je u objektu izvadio vatreno oružje, uleteo u kancelarije i tražio da mu se isplati novac
Objavljeno: 22:52h

Prema poslednjim informacijama talačka kriza je uspešno završena, u kojoj su specijalci ubili otmičara iz banke. Navodi se da su se čuli rafalni pucnji, u početku nije bilo poznato o čemu se tačno radi, ali su izveštači sa lica mesta javili da je napadač ubijen i da je time okončana drama koja je paralisala ceo istočni deo Moskve, u kom se nalazi objekat banke. Al Kaida ima plan da uništi SAD: Pobijte vodeće biznismene! (FOTO) (VIDEO) Najmanje osam osoba je bilo zarobljeno u jednoj moskovskoj banci, nakon što je naoružana osoba upala u objekat, ali je petoro oslobođeno Kako prenose ruski mediji, posle više od dva sata pregovora, tokom kojih je otmičar pristao da na slobodu pusti radnike banke i klijente koje je oteo, on je zapretio da će aktivirati eksplozivnu napravu, posle čega je usledila akcija policije.

foto: Printscreen/Youtube
Kako prenose ruski mediji, osam klijenata i članova osoblja bilo je zarobljeno u prostorijama banke u istočnom delu Moskve, da bi otmičar potom oslobodio pet osoba. Za sada neidentifikovani muškarac je u objektu izvadio vatreno oružje, uleteo u kancelarije i tražio da mu se isplati novac.

napadač je upao u banku, posle čega su zaposleni alarmirali
policiju

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.