KORONAVIRUS JE AMERIČKO BIOLOŠKO ORUŽJE! Iranski general tvrdi da SVE ZNA!
Hasan Salami širi netačne teorije zavere, Foto: AP

PRIČA GLUPOSTI

KORONAVIRUS JE AMERIČKO BIOLOŠKO ORUŽJE! Iranski general tvrdi da SVE ZNA!

Ranije je saopšteno da je koronavirus otkriven kod 23 poslanika Medžlisa (parlament) Irana

Objavljeno:

Komandant iranskog Korpusa čuvara islamske revolucije (KSIR) Husein Salami smatra da novi koronavirus može biti američko biološko oružje, koje je upotrebljeno protiv Kine i Irana.

- Danas se borimo protiv koronavirusa. To je, možda, američko biološko oružje, koje je prvo upotrebljeno protiv Kine, a zatim i protiv Irana i drugih zemalja - rekao je Salami, prenosi iranska agencija „Klub mladih novinara“.

Ranije je saopšteno da je koronavirus otkriven kod 23 poslanika Medžlisa (parlament) Irana. Zaraženi su potpredsednik i zamenik ministra zdravlja, kao i ministar industrije. Od koronavirusa je već umro savetnik verskog vođe Mohamad Mir-Mohamadi.

Zvanični predstavnik ministarstva zdravlja Irana Kianuš Džahanpur je saopštio da je broj zaraženih prešao cifru od 3.500, dok je 107 preminulo, a 740 ozdravilo.

Kineske vlasti su 31. decembra obavestile Svetsku zdravstvenu organizaciju o epidemiji nepoznate upale pluća u gradu Vuhan u centralnom delu zemlje. Kineski stručnjaci utvrdili su 7. januara uzročnika bolesti — to je koronavirus 2019-nCoV (2019-nCoV).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.