ČUVENI INFLUENSER UHAPŠEN I OSUĐEN NA 50 GODINA ROBIJE! Policija je otkrila njegovu STRAŠNU TAJNU!
Foto: Youtube printscreen

društvene mreže

ČUVENI INFLUENSER UHAPŠEN I OSUĐEN NA 50 GODINA ROBIJE! Policija je otkrila njegovu STRAŠNU TAJNU!

El Pais piše da je držao i motivacione govore te sudelovao na Svetskom kongresu mladih lidera za mir u svijetu

Objavljeno:

Meksička Jutub zvezda Ermin Abraham Loera Akosta (25) osuđen je na zatvorsku kaznu od 50 godina jer je u februaru 2018. godine u meksičkoj saveznoj državi Čivavi sa još pet osoba slobode lišio 33-godišnju advokaticu i strpao je u automobil, piše BBC.

Loera Akosta unajmio je kuću gdje su otmičari držali žrtvu, a tražio je da mu se u zamenu za njezinu slobodu uplati dva miliona meksičkih pezosa u Bitkoinima, što je oko 11000 dinara.

Policija je ženu oslobodila dva dana nakon što je zatočena, a četiri su saučesnika uhapšena tokom akcije oslobađanja. Osim što će morati u zatvor, otmičari će morati platiti novčanu kaznu u iznosu od 500 hiljada pezosa, odnosno 2.718 dinara.

Državni tužilac u Čivavi Sezar Peniče je Loera Akostu opisao kao osobu koja je vešta u komunikaciji na internetu i koja je putem interneta dogovorila sve aspekte otmice. Dodao je da se BitKoinima ušlo u trag do kraja istog dana.

Loera Akosta bivši je direktor firme za marketing i dizajn te influenser u domenu marketinga i poslovanja. Svoj Jutub kanal je svojevremeno predstavljao krilaticom: "Mislim da je um jedina stvar koja nas ograničava."

Pre nego što je uhapšen, 25-godišnji Meksikanac na društvenim mrežama je delio motivacione poruke u kojima je drugima savetovao kako da poboljšaju svoje poslovne i privatan život.

"Vi niste budućnost, vi ste sadašnjost, živite i ponašajte se tako, pretvorićemo ovu zemlju i svet u nešto posebno", napisao je.

El Pais piše da je držao i motivacione govore te sudelovao na Svetskom kongresu mladih lidera za mir u svijetu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.