GRČKA STRAŽA ŠTAPOVIMA POTAPA ČAMAC SA MIGRANTIMA! Isplivao JEZIV SNIMAK, jedno dete se udavilo? (VIDEO)
Stravičan snimak, Foto: Twitter printscreen

nehumano

GRČKA STRAŽA ŠTAPOVIMA POTAPA ČAMAC SA MIGRANTIMA! Isplivao JEZIV SNIMAK, jedno dete se udavilo? (VIDEO)

Turske vlasti u ponedeljak su podelile video u kojem se navodi da je pokazala kako grčka obalska straža pokušava da potone gumeni čama

Objavljeno:

U ponedeljak se pojavio video grčkih oficira obalske straže koji očigledno pokušavaju da preotmu brod pun izbeglica na moru.

Na hiljade migranata pokušavaju da se domognu Evrope preko Grčke, a juče su se desile dve velike tragedije - jedno dete se udavilo na putu za Lezbos, a jedna osoba je ubijena gumenim mecima.

Nejasno je da li je dete bilo na čamcu koje se vidi u snimku.

Turske vlasti u ponedeljak su podelile video u kojem se navodi da je pokazala kako grčka obalska straža pokušava da potone gumeni čamac kraj obale turskog okruga Bodrum, koja je udaljena samo 12 milja od grčkog ostrva Kos.

- Zvaničnici grčke obalske straže izvršili su manevre čiji je cilj bio potapanje gumenog čamca na putu za Grčku prevozeći ilegalne migrante - navodi se u izjavi turske obalske straže.

Oni su naveli da su turske vlasti koristile gumene metke i duge štapove protiv migranata. Grčke vlasti su demantovale te tvrdnje i nazvali su iz "lažnim vestima".

Novi talas migranata krenuo je ka Evropi u četvrtak kada je u napadu snaga lojalnih Damaskovom režimu Bašara al-Asada na severozapadu Sirije ubijeno najmanje 33 turska vojnika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.