VELIKA TUGA! PREMINUO POZNATI VODITELJ! Imao je najpoznatiji glas na svetu
Džejms Lipton, Foto: Youtube printscreen

tuga

VELIKA TUGA! PREMINUO POZNATI VODITELJ! Imao je najpoznatiji glas na svetu

Voditelj sa najpoznatijim glasom na svetu je preminuo u 93. godini

Objavljeno: 10:29h

Voditelj, čiji duboki glas i sjajni intervjui su postali neotuđivi deo pop-kulture, započeo je 1994. godine ovaj projekat.

Slavni voditelj Džejms Lipton, poznat zbog šoua "Insajd d ektors studio" koji je ugostio najpoznatija imena iz sveta filma, preminuo je u 93. godini.

Vest o odlasku Liptona prenela je "Ovejšn TV", koja trenutno prikazuje upravo tu emisiju. Voditelj, čiji duboki glas i sjajni intervjui su postali neotuđivi deo pop-kulture, započeo je 1994. godine ovaj projekat.

Koncept intervjua bio je tet-a-tet, a u publici su bili studenti glume, s obzirom da je to bio zajednički poduhvat dve ustanove, "Ektors studio" i "Nju Skul".

Velika imena prodefilovala su na pozornici sa Liptonom, među kojima su Pol Njumen, Barbra Strejsend, Meril Strip, Dastin Hofman, Kevin Spejsi i mnogi drugi.

Čak je list "Los Anđeles Tajms" jednom prilikom rekao za Liptona da je "voditelj koji bi mogao da dovede na intervju bilo koga".

Lipton je inače rodom iz Detroita, koji se u jednom trenutku tokom života preselio u Njujork kako bi postao glumac. Tokom karijere glumio je u nekoliko pozorišnih predstava i "sapunica", a u jednom trenutku je pisao i scenario za te TV serije.

Ovaj voditelj je tokom karijere 20 puta nominovan za Emija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.