Tramp predviđa napade terorista: Loše stvari će se dogoditi, biće napada koji deluju nemoguće (FOTO)

ko plaća njihove račune?

Tramp predviđa napade terorista: Loše stvari će se dogoditi, biće napada koji deluju nemoguće (FOTO)

- Nemamo pojma ko su jer ih je mnogo bez dokumenata. Čekajte samo da počnu problemi - rekao je republikanac
Objavljeno:

Potencijalni kandidat Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp upozorio na mogući nov napad u SAD po ugledu na onaj izveden 11. septembra 2001. Tramp je u radijskom intervjuu upozorio da izbeglice u SAD ulaze s mobilnim telefonima koje finansira Islamska država i da planiraju veliki teroristički napad nalik onom koji je izvela Al Kaida. Zapalili internet: Tramp i Putin u strasnom poljupcu (FOTO) Tramp je izjavio da će tek veliki napad na američkom tlu probuditi građane SAD po pitanju sigurnosti granica: - Loše stvari će se dogoditi. Mnogo loših stvari će se dogoditi. Biće napada za koje nećete verovati da su mogući. Biće i napada koje će počiniti ljudi koji ovog trenutka ulaze u našu državu, u što uopšte ne sumnjam - rekao je američki milijarder.

Fonet
Tramp je dodao da u SAD ulaze izbeglice čije mobilne telefone "krasi" zastava ID i da njihove račune za telefon plaća upravo Islamska država. - Pazite, oni imaju mobilne telefone. Nemaju novac, nemaju ništa, a imaju mobilne. Ko plaća njihove mesečne račune? Imaju mobilne telefone sa zastavama ID na njima. I šta mi onda treba da kažemo – lepo je što ih primamo u zemlju? - kazao je Trump.
Tramp tvrdi i da će migraciona politika potencijalne kandidatkinje demokrata u trci za američkog predsednika Hilari Klinmton dovesti SAD u opasnost.
AP
- Ona želi da Sirijci ulaze u ovu državu, a mi ni ne znamo da su oni Sirijci, usput. Nemamo pojma ko su jer ih je mnogo bez dokumenata. Čekajte samo da počnu problemi - dodao je Tramp. On nije izneo nikakve dokaze za svoje tvrdnje o napadima izbeglica. (Espreso.co.rs / Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.