MILJAN IVANOVIĆ SE JAVLJA SA SEVERA ITALIJE: Ovde je PANIKA, nema maski, prodavnice su OPUSTOŠENE!
Ilustracija, Foto: Printscreen

alarmantno

MILJAN IVANOVIĆ SE JAVLJA SA SEVERA ITALIJE: Ovde je PANIKA, nema maski, prodavnice su OPUSTOŠENE!

U Milanu panika zbog Korone

Objavljeno:

Podgoričanin Miljan Ivanović, koji već desetak godina živi i radi u Milanu, kaže da u tom italijanskom gradu vlada panika zbog širenja infekcije koronavirusa, da su supermarketi opustošeni, ali i da nema dovoljno maski. On je u razgovoru za CdM istakao da su milanske ulice ovih dana prazne, da škole, univerzieti i veće kompanije ne rade, ili imaju skraćeno radno vrijeme.

“Ludilo je u gradu, ulice su prazne. Škole ne rade, zatvorene su, grad je pust. Rijetki građani koji se nalaze na ulicama nose maske na licu, ali stvar je u tome da ih više nema u apotekama. Rasprodate su, nestale. Tako da trenutno ne možeš da kupiš masku. Mada, te maske u suštini ništa ne pomažu”, kazao je Ivanović.

Kako je rekao u izjavi za CdM, sve je počelo da se događa pre tri dana. Atmosfera je, kaže, napeta ali se on trudi za živi što normalnije.

“Ima panike, definitivno ima panike. Sve je zatvoreno, sve veće kompanije su poslale svoje radnike kući. Niko ne radi, tačnije svi rade od kuće. Škole i univerziteti su zatvoreni, ili je radno vrijeme prilično skraćeno. Supermareketi su prazni, svi su pokupovali stvari da se obezbjede. Čudna je situacija, kao da rat počinje”, priča Ivanović za CdM.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/mcdm)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.