SLAVNI SPORTISTA ŠOKIRAO CEO SVET: Zemlja je ravna ploča, lažu! A čovek NIJE BIO NA MESECU!
Foto: Profimedia

sumnja se

SLAVNI SPORTISTA ŠOKIRAO CEO SVET: Zemlja je ravna ploča, lažu! A čovek NIJE BIO NA MESECU!

Ne postoji dokaz o zakrivljenosti Zemlje. A lažna svemirska agencija NASA koristi kompjuterski stvorene fotografije i svaka od njih je drugačija. Gledam u njih i mislim se 'pa čekaj malo, izgledaju kao iz crtanih filmova" - rekao je Karl Froč

Objavljeno:

Bokserska legenda i bivši svetski prvak u supersrednjoj kategoriji Karl Froč (42) jedan je od sportista koji veruje da je Zemlja ravna ploča. Ne postoji dokaz o zakrivljenosti Zemlje. A lažna svemirska agencija NASA koristi kompjuterski stvorene fotografije i svaka od njih je drugačija. Gledam u njih i mislim se 'pa čekaj malo, izgledaju kao iz crtanih filmova" - rekao je ovih dana Froč, a prenosi The Sun.

- Kad neko poput Ričarda Brensona (britanski milijarder i vlasnik Virgin Atlantica op.a.) ode gore, krene s čarter letovima i kad budete mogli pogledati Zemlju i videti zakrivljenost, verovaću da živimo na kugli - dodao je Froč koji ne veruje ni da su ljudi bili na Mesecu i smatra da je sletanje Nila Armstronga 1969. godine lažirano.

Postoji još sportista koji su se javno izrazili kao ravnozemljaši, uprkos tome što je dokazano da živimo na kugli. Npr, bivši igrač kriketa Endrju Flintof svojevremeno je izjavio: - Ako jurimo kroz svemir, zašto je voda mirna? Zašto se ne trese? Zašto vidimo laserski zrak s udaljenosti o 25 kilometara jer ne bismo trebali videti ako je Zemlja ravna? Još je nekoliko NBA košarkaša izrazilo sumnju da je Zemlja okrugla. Šekil O'Nil je izjavio da misli da je Zemlja ravna ploča, dok se Kajri Irving izvinio zbog svoje podrške ravnozemljaškom pokretu.

Ravnozemljaštvo se razvilo u proteklih 100-tinjak godina, a taj geocentrički pokret širi se razvojem savremenih tehnologija. To je tema na ivici nauke, uz rame ljudima-gušterima, kemtrejlsima i protivnicima vakcinacije. Ravnozemljaši su uglavnom verski fundamentalisti koji Bibliju shvataju doslovno i u njoj pronalaze potvrde za svoje teze (On stoluje vrh kruga zemaljskog, Iz 40:22), a često su kreacionisti i negiraju evoluciju. A u njihovom verovanju ne mogu ih poljuljati ni brojni dokazi o tome da je Zemlja okrugla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.