ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Loše mu se piše zbog NJEGOVIH GODINA, a njegove reči PROGANJAJU!
Dejvid Abel, Foto: Facebook / David Abel

BRITANAC ZARAŽEN NA KRUZERU

ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Loše mu se piše zbog NJEGOVIH GODINA, a njegove reči PROGANJAJU!

Dejvid Abel (74), koji je molio vladu da evakuiše 74 Britanca zarobljenih na karantinskom brodu pre nego što su njemu i njegovoj supruzi Sali dijagnostikovali koronavirus

Objavljeno:

Britanac koji je postao žrtva koronavirusa na brodu za krstarenje Diamond Princess otkrio je danas kako je biti zaražen smrtonosnom infekcijom u poruci sa svog bolničkog kreveta u Japanu.

Dejvid Abel (74), koji je molio vladu da evakuiše 74 Britanca zarobljenih na karantinskom brodu pre nego što su njemu i njegovoj supruzi Sali dijagnostikovali koronavirus, tvrdio je da su na "najboljem mestu" za lečenje nakon što su ga izvukli sa broda.

Ali par iz Nortamptonšira propustiće se evakuacijski letu za spašavanje britanskih putnika s broda sutra uveče.

Virus predstavlja značajnu pretnju bračnom paru zbog njihove starosti i činjenice da je Abel dijabetičar, a stariji i bolesni ljudi s kompromitovanim imunološkim sistemom su najviše izloženi riziku od ozbiljnih komplikacija.

U postu na Fejsbuku u kome je opisivao kako se bori sa virusom, Abel je rekao:

- Stigli smo u prelepu bolnicu pre nekoliko sati. Izvan bolnice sam se osećao pomalo čudno i zamalo se onesvestio. Otvorila mi se svaka pora na telu, a kolicima sam prevezen do naše sobe. Usledila je potpuno zdravstvena inspekcija i sada znamo šta se dešava.

Abel, koji je čak zatražio od milijardera Ričarda Bransona da evakuiše Britance pre nego što ga je uhvatio virus, otkrio je da su i on i njegova supruga prehlađeni i sutra će mu biti urađen rendgenski rendgen i testovi mokraće. Ali dodao je:

- Oboje smo na najboljem mestu! Oni znaju šta rade, a naše dve medicinske sestre su predivne.

Abel, koji je takođe otkrio da deli sobu sa suprugom, dodao je:

- Vi-Fi neće raditi za mene, tako da će ovo biti poslednja komunikacija za neko vreme. Vidimo se svi pre nego što to znate.

U daljnjim postovima, on je otkrio da par "razmišlja o svim Britancima koji sutra lete u Veliku Britaniju" i dodao da je "nemoguće slati ili primati e-poštu" i da nije mogao kontaktirati britansku ambasadu ili njegovu porodicu.

Još jedan britanski državljanin na brodu - koji je morao da se razdvoji od supruge da bi se oporavila od virusa - oporavio se od virusa i juče je objavio na Fejsbuku da se vraća kući.

Alan Stil je rekao:

- Obavešteni smo da ćemo morati da uradimo još dve nedelje karantena , iako me je Japan oslobodio kao sve u redu.

Uporedio je sa karantin u svojoj kabini na kruzeru sa „samicom u zatvoru“.

- Anksioznost je bila gora od svega - ništa ne znate, i niko vam ništa ne govori i imate jezičku barijeru. To je poput samice u zatvoru, nemate s kim da razgovarate. Da, imate medicinske sestre i lekare, ali ne možete razgovarati s njima, jer oni ne razumeju šta govorim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.