MASAKR U NEMAČKOJ: Ubica PUCAO na sve što se KREĆE, sejao smrt po NARGILA BAROVIMA, još se broje MRTVI (VIDEO)
Pretpostavlja se da je napadač bio azilant i da nije imao pomagače, Foto: Printscreen

neviđeno ludilo

MASAKR U NEMAČKOJ: Ubica PUCAO na sve što se KREĆE, sejao smrt po NARGILA BAROVIMA, još se broje MRTVI (VIDEO)

Prema izjavama očevidaca, napadač je otvorio vatru u baru s nargilama koji se nalazio u centralnom Hanau oko 22 sata

Objavljeno: 07:30h

Najmanje 11 osoba je ubijeno, a 5 ranjeno, u nemačkom gradu Hanau, u blizini Frankfurta, u pucnjavi u sredu uveče, saopštila je lokalna policija.

foto: Printscreen

Pretpostavlja se da napadač nije imao pomagače, nakon pucnjave policija ga je pronašla mrtvog u njegovom stanu, a njegova smrt još uvek nije razjašnjena, baš kao i motivi napada.

Prema izjavama očevidaca, napadač je otvorio vatru u baru s nargilama koji se nalazio u centralnom Hanau oko 22 sata, ispalivši 8 ili 9 metaka u kojima su poginule tri osobe. Napadač je odmah napustio lice mesta u vozilu, uputivši se u drugi bar u okrugu Keselštad, gde je ubio još petorice ljudi.

foto: Printscreen

Posle dugotrajne potrage po celom gradu, u koju su učestvovali teško naoružani službenici i desetine policijskih vozila, svedoci su oko tri sata ujutru odveli policiju u kuću osumnjičenog, gde su pronašli njegovo telo.

Izveštaji o trećoj pucnjavi u Lamboju ostaju nepotvrđeni, ali lokalni mediji su javili da tamo niko nije ubijen, pozivajući se na portparola tužioca. Prema ranijim izveštajima, jedan osumnjičeni uhapšen je u blizini drugog mesta zločina u Keselštadu, ali policija kaže da nije imao nikakve veze sa pucnjavom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.