DEVOJKA (27) MRTVA PIJANA JURILA BESNIM AUTOMOBILOM: Unakazila SVE PRED SOBOM, pa uradila NEŠTO NEVEROVATNO (VIDEO)
Foto: Printscreen

Komšije u šoku

DEVOJKA (27) MRTVA PIJANA JURILA BESNIM AUTOMOBILOM: Unakazila SVE PRED SOBOM, pa uradila NEŠTO NEVEROVATNO (VIDEO)

Marisela Ovalje (27) zaletela se u četvrtak ujutru preko četvrte ulice i avenije Daisi

Objavljeno:

Pijana devojka se zakucala svojim BMV-om u kružni tok brzinom od preko 100 km/h, potom je proletela kroz vazduh i izašla napolje ponašajući se kao da se "ništa nije dogodilo".

Ovo je trenutak kada je BMV lansiran u vazduh nakon što se pijana žena zakucala u kružni tok na Long Biču, a zatim je "izašla kao da se ništa nije dogodilo".

Marisela Ovalje (27) zaletela se u četvrtak ujutru preko četvrte ulice i avenije Daisi, razbivši svoj kupe serije 4 o veliki kamen na kružnom toku lansirajući ga da proleti niz ulicu.

foto: Printscreen

Ogromna stena je u udarcu takođe odvaljena i odletela niz ulicu razbivši zadnji branik parkiranog Ševrolet Kamara i oštetivši druge automobile.

Srećom, u stravičnom sudaru niko nije povređen, a svedoci su opisali kako je Ovalje izašla iz automobila, sela na ulicu i bila dobrog raspoloženja.

- Bila je to velika detonacija - rekao je Angel Ruiz, lokalni stanovnik, za NBC.

- Odmah sam potrčao da vidim da li je osoba u redu. Štetu sam video odmah posle. Čoveče, stvarno je loše. To je uglavnom bila posledica udarca o veliki kamen.

Lokalni stanovnici rekli su da žena nije izgledala povređeno kad je izašla iz razvaljenog automobila, ali je izgledala krajnje zbunjeno, pitajući se: "Šta se dogodilo?"

Svedok Stiven Rabl je rekao za ABC:

- Video sam damu kako vozi preko 100 km/h ... i onda preleće kroz vazduh, pošto je udarila o stenu.

Tiš Herera je rekla:

- Bilo je to poput masovne eksplozije, odjednom su svi ustali i možete videti da je kamen sa sredine ulice razvaljen i ceo komšiluk je izašao napolje, a mlada žena koja je uništila ovaj beli automobil ona je sama izašla iz automobila kao da se ništa nije dogodilo.

Ovalje je privedena pod sumnjom da je vozila pod dejstvom alkohola i da treba da plati kauciju od 30 000 dolara, piše Daily Mail.

Policijska istraga i dalje traje.

(Espreso.co.rs / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.