ISPLIVAO VRELI SNIMAK POLITIČARA: Odustao od izbora nakon što su svi videli njegov POLNI ORGAN (FOTO)
Odustao je od izbora, Foto: EPA/IAN LANGSDON

SKANDAL TRESE FRANCUSKU

ISPLIVAO VRELI SNIMAK POLITIČARA: Odustao od izbora nakon što su svi videli njegov POLNI ORGAN (FOTO)

Video snimak na kojoj se vidi njegov polni organ i čuju vruće izjave upućene nekoj ženi, koje mu se pripisuju, objavljene su u sredu

Objavljeno:

U izbornoj trci za mesto gradonačelnika Pariza u petak se dogodio neočekivani obrat: kandidat predsednika Emanuela Makrona Benjamin Griveo povukao je kandidaturu nakon objavljivanja njegovog intimnog video snimka.

Griveoa (42), bivšeg glasnogovornika francuske vlade, smatraju bliskim predsedniku Makronu i među prvima koji su potonjem pružili političku podršku. Preuzimanje gradske vlasti u Parizu koju trenutao vrše socijalisti, dugo je bilo glavni zadatak predsedničke većine za lokalne izbore idućeg meseca.

- Nakon 'gnusnih napada' odlučio sam povući kandidaturu za pariške lokalne izbore. Odluka je bila teška, ali moji su prioriteti jasni. Morate razumeti da je to ponajpre moja porodica - rekao je kandidat Republike u pokretu (LREM), predsednikove stranke, u izjavi za agenciju France Presse.

Video snimak na kojoj se vidi njegov polni organ i čuju vruće izjave upućene nekoj ženi, koje mu se pripisuju, objavljene su u sredu na jednoj mrežnoj stranici, a u četvrtak su je preuzele društvene mreže.

Pjotr Pavlenski, radikalni ruski umetnik poznat po svojim društveno angažovanim "akcijama", preuzeo je odgovornost za objavu ovog snimka u razgovoru s listom Liberationom. Rekao je da je hteo "osuditi licemerje" Benjamina Griveoa koji se "neprestano poziva na porodične vrednosti a (...) čini potpuno suprotno".

- Kada sam se kandidovao za dužnost pariškog gradonačelnika bio sam svestan da me čeka teška politička borba - istaknuo je u svečano intoniranoj kratkoj izjavi.

Griveo je ujedno rekao za France Presse da je u četvrtak veče razgovarao s predsednikom Makronom koji mu je, po njegovim rečima, pružio podršku "bez obzira na to kakvu će odluku doneti", pozivajući ga da zaštiti porodicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.