Ovo je najstarija baka u Rusiji! Ima 120 godina i preživela je sve od Raspućina do Putina! (VIDEO)

baka iz 19. veka

Ovo je najstarija baka u Rusiji! Ima 120 godina i preživela je sve od Raspućina do Putina! (VIDEO)

Bisembejeva se prvi put udala tek pred početak Drugog svetskog rata, ali je muž bio pozvan na front, odakle se nije vratio, a njihovo dete je ubrzo po rođenu umrlo
Objavljeno:
Tanzila Bisembejeva iz Rusije upisana je u Knjigu rekorda Rusije Baka Ilona je najstarija žena u Srbiji: Evo koliko ima godina i šta je rekla koliko bi još volela da živi (FOTO)
Jutjub/skrinšot
120 godina 14. marta ove godine.
rodila 1896. godine, u carskoj Rusiji. rat
Jutjub/skrinšot
24 praunuka, i dva prapraunuka.
Proživela je od Raspućina do Putina. Bisembejeva se prvi put udala tek pred početak Drugog svetskog rata, ali je muž bio pozvan Sa 53 godine rodila je sina, kroz godinu dana još jednog, a kada joj je bilo 57 godina i trećeg.
Jutjub/skrinšot
Bisemejeva sada živi u porodici najmlađeg sina, kreće se po kući i sama sebe obslužuje, ali ne izlazi napolje. Do svojih 100 godina morala je na operaciju. U ljudima vidi samo dobro. Vodi zdrav način života: nikada ne sedi na mestu, ne puši i uvek se hrani prirodnom hranom".
Ruski mediji navode da je jedina osoba koja je živela 120 godina, a da je to zabeleženoi, francuskinja Žana Luiza Kalman, koja je živela 122 godine, pet meseci i 14 dana. Kalman je umrla 1997. godine. (Espreso.co.rs / Beta)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.