ZNAMO DA TRAMP BAŠ I NIJE FOTOGENIČAN: Ali ovo je baš strašno! (FOTO)
Donald Tramp, Foto: AP

urnebesno

ZNAMO DA TRAMP BAŠ I NIJE FOTOGENIČAN: Ali ovo je baš strašno! (FOTO)

Čini se da je Tramp na lice stavio više bronzera nego inače

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp nije baš najfotogeničnija osoba u istoriji, no fotograf Vilijam Mun koji stoji iza Tviter profila White House Photos, u petak je objavio fotografiju koja je postala viralna u nekoliko sati. Snimljena je pri Trampovom povratku iz Šarlota u Severnoj Karolini, nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz predsedničkog helikoptera na travnjak bele kuće.

Ako zanemarimo haos koji su mu elise helikoptera napravile od frizure, naročito je upečatljiv Trampov ten, koji je naprosto narandžast. Čini se da je Tramp na lice stavio više bronzera nego inače, a čini se takođe da je zaboravio da postoje bjuti blenderi, odnosno četkice za šminkanje kojima se šminka na licu može bolje sljubiti s kožom, kako ne bi bilo ovakvog dramatičnog prelaza.

Mun je uhvatio najbolji kadar

CRNO-BELA JE JOŠ GORA

Nakon što je Mun objavio sliku na Tviteru, objavio je još jednu, no s crno-belim filterom. Ne znamo za vas, ali nama Tramp izgleda dosta zastrašujuće.

No drugim ljudima s Tvitera je ova Trampova slika na kojoj liči kao da je malo preterao s Instagram filterima, urnebesna. Izvukli smo par sjajnih primera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegram.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.