TVITER TRAJNO SUSPENDOVAO NALOG ZERO HEDGE: Prekršili su VAŽNO PRAVILO!
Trajno suspendovani, Foto: EPA/Justin Lane

prekršili pravila

TVITER TRAJNO SUSPENDOVAO NALOG ZERO HEDGE: Prekršili su VAŽNO PRAVILO!

Iz Tvitera je potvrđeno za Rojters da je nalog "Zero Hedge" na toj platformi trajno suspendovan zbog kršenja politike te mreže.

Objavljeno:

Društvena mreža Tviter trajno je suspendovala nalog sajta za finansijsko tržište "Zero Hedge" nakon što je na njemu objavljen članak s naslovom "Da li ovaj čovek stoji iza globalne pandemije koronavirusa?", u kojem se kineski naučnik povezuje sa epidemijom koronavirusa.

Iz Tvitera je potvrđeno za Rojters da je nalog "Zero Hedge" na toj platformi trajno suspendovan zbog kršenja politike protiv manipulacije te društvene mreže.

"Zero Hedge" je saopštio da je dobio obaveštenje Tvitera i optužio tu društvenu mrežu da krši sopstvena pravila "protiv zlostavljanja i uznemiravanja".

Iz tog sajta navode da su prvobitno smatrali da je suspenziju izazvao članak koji su objavili u petak o sastavu koronavirusa, ali tvrde da su kasnije saznali da je Tviteru sajt "BuzzFeed" podneo žalbu zbog drugog članka.

"BuzFeed" navodi da je "Zero Hedge" objavio lične podatke o naučniku iz kineskog grada Vuhana, zarištu koronavirusa, u članku u kojem postoje optužbe da je koronavirus izmišljan kao "biološko oružje".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.