DA SAM SLUŠAO BOLTONA VEĆ BI BILI U SVETSKOM RATU! Donald TRAMP besan zbog KNJIGE BIVŠEG najbližeg SARADNIKA
Boltonove insinuacije podrivaju izglede Trampove odbrane u slučaju da bude pokrenut proces smenjivanja Donalda Trampa sa položaja Predsednika SAD, o čemu se uveliko govori u Vašingtonu., Foto: Printscreen

bivši saradnici

DA SAM SLUŠAO BOLTONA VEĆ BI BILI U SVETSKOM RATU! Donald TRAMP besan zbog KNJIGE BIVŠEG najbližeg SARADNIKA

Boltonove insinuacije podrivaju izglede Trampove odbrane u slučaju da bude pokrenut proces smenjivanja Donalda Trampa sa položaja Predsednika SAD, o čemu se uveliko govori u Vašingtonu.

Objavljeno:

Donald Tramp je otpustio Džona Boltona, svog bivšeg sekretara za nacionalnu bezbednost 2018. Republikanski senatori razmatraju da li da pozovu Boltona da svedoči u procesu za smenjivanje Trampa sa položaja Predsednika SAD.

Tramp se razgnevio na Boltona zbog njegove knjige, koju je opisao kao "poganu i neistinitu".

"Već bismo bili u šestom svetskom ratu da sam slušao Boltona dok je bio sekretar za nacionalnu bezbednost."

"Zašto Džon Bolton nije imao primedbe na sve te besmislice o kojima piše u vreme kada je bio smenjen? Tada nije rekao baš ništa."

New York Times izvestio je u nedelju o tome da je bivši sekretar za nacionalnu bezbednost u svojoj knjizi čije objavljivanje je najavljeno optužio Trampa za povezivanje vojne pomoći Ukrajini sa istragama Predsednikovih političkih rivala. Takve insinuacije podrivaju izglede Trampove odbrane u slučaju da bude pokrenut proces smenjivanja Donalda Trampa sa položaja Predsednika SAD, o čemu se uveliko govori u Vašingtonu.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.