AMERIKANCI SE NE SMIRUJU! PONOVO NAPADAJU RUSIJU! Pompeo: Nastavićemo sa sankcijama, sve dok ne ispune OVAJ USLOV
Ne odustaju od sankcija, Foto: Fonet Fonetap

NE ODUSTAJU

AMERIKANCI SE NE SMIRUJU! PONOVO NAPADAJU RUSIJU! Pompeo: Nastavićemo sa sankcijama, sve dok ne ispune OVAJ USLOV

Državni sekretar SAD Majk ​Pompeo je tokom posete Ukrajini položio cveće na spomenik poginulima tokom sukoba u Donbasu i potvrdio da će aktuelne sankcije Rusiji ostati na snazi

Objavljeno:

„Danas smo odali poštu onima koji su stradali u ruskoj agresiji u Ukrajini. Nastavićemo da uvodimo sankcije Rusiji, sve dok ona ne počne da podržava mir u Donbasu i ne okonča okupaciju Krima“, saopštila je Ortagusova.

Državni sekretar SAD Majk ​Pompeo je tokom posete Ukrajini položio cveće na spomenik poginulima tokom sukoba u Donbasu i potvrdio da će aktuelne sankcije Rusiji ostati na snazi.

„Sankcije protiv Rusije će ostati na snazi sve dok ne prekinu sa akcijama koje su dovele do tih tragičnih smrti“, saopštio je Pompeo. Američke vlasti su proširile sankcije protiv Rusije, uvrstivši na „crnu listu“ visoke političke zvaničnike sa Krima, saopšteno je iz Ministarstva finansija SAD.

Sankcije su uvedene protiv premijera Krima Jurija Gocanjuka, predsednika lokalne Skupštine Sevastopolja Vladimira Nemcova, članice Saveta federacije Rusije Jekaterine Danilenkove i još nekoliko zvaničnika, kao i protiv direktora kompanije „Grand servis ekspres“ Aleksandra Ganova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vostok.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.