KRVI DO KOLENA! PUCNJAVA U RESTORANU: Upao na rođendansku proslavu naoružan i krenuo da rešeta!
Foto: Printskrin/Youtube

haos

KRVI DO KOLENA! PUCNJAVA U RESTORANU: Upao na rođendansku proslavu naoružan i krenuo da rešeta!

Šestoro upucanih, ukupno 14 povređenih, kada je napadač otvorio vatru tokom zabave u restoranu u Severnoj Karolini.

Objavljeno:

Šest osoba je poslato u bolnicu zbog rana zadobijenih tokom pucnjave u restoranu u Severnoj Karolini, a ranjeno je ukupno 14 osoba. Pucnjava se dogodila u 12.05 ujutro (noću) u nedelju posle zabave u restoranu u Salsberiju, gradu sa 34.000 stanovnika. Vlasti kažu da se pucnjava dogodila u restoranu.

Policijska uprava u Salsberiju navela je u saopštenju da je jedna žrtva pogođena u grudi, a petoro drugih zadobilo je ozbiljne prostrelne rane od vatrenog oružja.

Najozbiljnija povređena žrtva, koja je sada u stabilnom stanju, prebačena je u baptističku bolnicu Vejk Forest u Vinston-Salemu, dok je drugima ukazana pomoć u Regionalnom medicinskom centru Roven.

CNN prenosi da je osam dodatnih žrtava pretrpelo neodređene povrede, ali među njima su i dve žrtve povređene tokom paničnog bežanja kada su izgažene i jedna osoba lečena od anksioznosti. Mesto incidenta je trenutno pod istragom, a vlasti nisu identifikovale osumnjičenog. Motiv još nije objavljen.

Policijska uprava u Salsberiju moli bilo koga da pomogne sa snimcima mobilnog telefona ili fotografijama pucnjave. Istražni biro pomaže Državni istražni biro Severne Karoline, prenosi WBTV.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.