UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Ovako izgleda čovek OBOLEO OD KORONAVIRUSA: Nekontrolisano se TRESE, jeziv PRIZOR (VIDEO)
Foto: Printscreen

HOROR

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Ovako izgleda čovek OBOLEO OD KORONAVIRUSA: Nekontrolisano se TRESE, jeziv PRIZOR (VIDEO)

Snimak pacijenta koji se trese u hodniku jedne od bolnica u Vuhanu obišao je svet. Iako prizor više podseća na nešto što viđamo u horor filmovima, reč je o jednom od pacijenata zaraženih ozloglašenim koronavirusom, prenose mediji.

Objavljeno:

Na snimku se vidi kako se osoba pokrivena jorganom nekontrolisano trese, dok joj jedna žena drži glavu.

Poznato je da je jaka groznica jedan od simptoma koronavirusa koji hara Kinom, što je potvrdio i prvi pacijent koji se oporavio od ove bolesti. Ostali simptomi nalik su običnom gripu, poput otežang disanja i povišene temperature, što ovaj virus čini još težim da otkrivanje.

Upravo zbog toga u bolnicama u Vuhanu ovih dana ogromni su redovi. Svi oni koji žele da provere da li imaju virus, moraju da čekajui po dva dana da dođu do lekara, pa su bolnice prepune, navodi "Saut čajna morning post".

Nema dovoljno mesta ni za one koji bi trebalo da leže u bolnici, o čemu svedoče i brojni snimci nalik ovom, gde se vide zaraženi po hodnicima, uglavnom prekriveni jorganima u strahu da se zaraza ne širi dalje.

Broj smrtnih slučajeva porastao je na 56, a broj zaraženih 2.000. Većina ih je u Vuhanu, gradu od 11 miliona ljudi koji već danima zatvoren, kako za one koji dolaze, tako i za one koji bi da odu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.