HOROR DETALJI PORODIČNE DRAME U NEMAČKOJ! Član streljačkog kluba ubio RODITELJE i RODBINU
Policija / Ilustracija, Foto: Profimedia/Ilustracija

O INCIDENTU

HOROR DETALJI PORODIČNE DRAME U NEMAČKOJ! Član streljačkog kluba ubio RODITELJE i RODBINU

Uhapšen je 26-godišnji državljanin Nemačke koji će biti ispitan čim mu dođe advokat, izjavio je lokalni šef policije Rajner Meler

Objavljeno:

Nemačka policija obelodanila je detalje današnje pucnjave u gradu Rot am Ze, navodeći da je 26-godišnji muškarac ubio roditelje i još četiri člana svoje porodice sa poluautomatskom puškom, a potom pozvao policiju i sačekao da bude uhapšen.

U pucnjavi u gradu na jugozapadu Nemačke ranjene su dve osobe, od kojih je jedna životno ugrožena. Osumnjičeni je pretio i deci, uzrasta 12 i 14 godina, ali oni nisu povredjeni.

Uhapšen je 26-godišnji državljanin Nemačke koji će biti ispitan čim mu dođe advokat, izjavio je lokalni šef policije Rajner Meler.

"U samoj kući i iza nje, pronađena su tela šest osoba, tri muškarca (36, 65 i 69 godina) i tri žene (36, 56 i 62 godine)", rekao je Meler, dodajući da su dve žrtve roditelji napadača.

Meler je naveo da motiv napada nije utvrđen, ali da se pretpostavlja da je u pitanju porodična drama, preneo je Rojters.

Policija je osumnjičenog zatekla bez oružja ispred kuće, gde su neki od članova porodice živeli. On je, inače, član streljačkog kluba, dodaje AP.

Incident se odigrao u 12.45 sati po lokalnom vremenu.

Rot am Ze se nalazi na oko 170 kilometara severozapadno od Minhena i na 135 kilometara jugoistočno od Frankfurta, napominju agencije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.